El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paula Vázquez: “No necessito que vingui un senyor a fer-me un fill”
  • CA

Paula Vázquez no s’ha tallat ni un pèl i ha parlat de la seva vida privada en una entrevista a la revista ‘Lecturas’. “Ja no espero que aparegui el company ideal”, ha confessat la presentadora, que assegura que és ella mateixa qui ha de trobar el seu moment. Després de diverses decepcions sentimentals, s’ha mostrat ferma a l’hora de deixar molt clar que “no necessito que vingui un senyor a fer-me un fill”.

Paula, de 47 anys, va decidir congelar els seus òvuls fa més de sis anys per si en algun moment se li despertava l’instint maternal i decidia convertir-se en mare, tot i que encara no entra en els seus plans. Respecte a les seves ganes o no de tornar a enamorar-se assegura que li agrada tenir parella “però el fill el puc fer jo sola. No vull el compromís d’algú que sigui pare amb mi i formar una família, no el necessito. Ho puc fer sola. Si s’acosta algú, benvingut sigui”.

Paula Vázquez
Paula Vázquez

En l’actualitat, viu entre Madrid i Galícia, on està tota la seva família. La presentadora de Ferrol està bolcada en els seus diferents compromisos professionals i en l’esport que l’ajuda a mantenir “el cap controlat. Si no és fàcil que se’t vagi una mica”, ha assegurat entre riures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa