El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El passat amorós de Fani Carbajo abans de ‘La última tentación’: va estar amb diversos famosos
  • CA

Fani Carbajo no decep mai. La madrilenya està participant actualment al programa ‘La última tentación’ i en pocs dies ja li ha fet el salt a la seva parella, Christofer. Per fer-ho, Fani ha escollit a Julián Requena, un noi que ja va participar en la primera edició de ‘La Isla de las Tentaciones’ i amb el que Fani va tenir molt mala relació. Julián és l’últim rostre conegut amb el qual la madrilenya ha tingut un affaire, però no és l’únic.

El portal ‘Unplugged’ ha recollit els noms dels famosos amb els quals es coneix que Fani va mantenir una relació. Jacobo Ostos, el fill de Jaime Ostos i Mari Ángeles Grajal, va donar l’any 2020 al programa ‘Sábao Deluxe’ per a explicar que, deu anys enrere, havia tingut “una amistat” amb Fani Carbajo. Ell no va voler entrar en els detalls del que havia passat entre ells, però era bastant obvi que havien tingut més que paraules.

Qui també va aprofitar el seu viatge fins al plató de ‘Sábado Deluxe’ per a revelar les seves trobades amb Fani va ser Mario Artiaga, exconcursant de la quarta edició de ‘Gran Hermano’. Va assegurar que la va conèixer tot just sortir de la casa de Guadalix de la Sierra, quan ell tenia 22 anys i ella 18 i que es van embolicar “200 vegades”. “Vam estar quedant entre 2003 i 2005, ens embolicàvem”, va assegurar Mario Artiaga.

Christofer i Fani | Telecinco

També l’any 2020, Abel, un antic conegut del programa ‘MyHyV’, va anar a ‘Sálvame’ per a explicar el seu suposat idil·li amb Fani. En la seva visita al programa de Telecinco, Abel va confessar que havia mantingut una mena de relació amb Fani Carbajo durant diversos mesos i que tot es va acabar quan es va assabentar que ella estava amb Christofer: “Un amic em va dir que ella tenia parella i jo vaig deixar-ho estar”, va assegurar Abel.

Però sens dubte, de tot el passat amorós de Fani, va haver-hi un home amb el qual va protagonitzar la seva relació més mediàtica. Es tracta de Rubén Sánchez, que va participar com a pretendent en el programa ‘MyHyV’ i a qui va conèixer a la primera edició de ‘La Isla de las Tentaciones’.

No obstant això, després de diverses setmanes dormint junts, ballant i lliurant-se a la passió, el futbolista va decidir deixar plantada a Fani en la foguera final de la primera edició del reality i marxar sol del programa, deixant-la completament descol·locada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa