El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paco León: “És millor ignorar VOX, encara que indignin”
  • CA

Paco León ha sortit de la seva zona de confort i ha participat en un rodatge en anglès amb estrelles de la talla de Nicolas Cage o Pedro Pascal. L’actor no s’ha aturat ni un segon durant la pandèmia, en la qual ha fet cinc pel·lícules. Agraït per la feina, ha concedit una entrevista a El Mundo en la qual explica com està vivint aquest moment i com veu el futur.

“Ha estat una experiència rodar enmig de la pandèmia, ja que hi ha molt protocol de Covid i PCR gairebé cada dia. És molt valent per part dels productors, perquè hem tingut positius que han anat provocant aturades. Ara bé, si Déu vol, hauré fet cinc pel·lícules durant la pandèmia. Està en el meu caràcter no detenir-me davant de res. I ara això és una merda, incomoda molt i de sobte es fa tot més complicat. Però hem de seguir, encara que és veritat que a vegades t’enfonses i et deprimeixes. Jo tinc la sort que no m’ha afectat massa, però hi ha gent realment fotuda”, reflexiona.

És conscient que hi ha persones molt preocupades davant aquesta situació, el que li dona ales per seguir fent comèdies: “Tenim motius per tirar-nos pel balcó o per celebrar. Tu esculls. Ara és moment d’entretenir la gent i ajudar-los a evadir-se. L’art també té una part terapèutica que ajuda en moments tan complicats com aquest”.

Paco León europa Press

Paco León en una foto d’arxiu / Europa Press

Una entrevista en la qual ha recordat un petit enfrontament que va tenir amb VOX. El partit d’extrema dreta va denigrar els titiriteros davant dels agricultors i Paco León va respondre enfadat. Què en pensa ara? “Reconec que va ser una bestiesa seguir-los el joc. Volen enfrontar a la gent. Com pots menysprear el pa de tantíssimes famílies? És molt lleig i em sembla una irresponsabilitat política. Ara bé, jo prefereixo posar-me taps a les orelles perquè si entres és pitjor, se’t contagia. Hi ha moltes coses que costa ignorar perquè t’indignen, però és molt més pràctic obviar-ho”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa