El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Oriana Marzoli: “M’han amenaçat per haver anat a la manifestació de VOX”
  • CA

Oriana Marzoli sempre ha estat una de les col·laboradores més polèmiques de Telecinco. De caràcter fort i sense pèls a la llengua, la jove protagonitza una nova controvèrsia a la xarxa. Per què? En haver denunciat que l’estan amenaçant per haver anat a la manifestació de VOX d’aquest cap de setmana. 

Ha publicat un vídeo en el qual defensa el seu dret a manifestar-se i afegeix que va anar a la manifestació perquè no li sembla bé com està actuant el govern durant la crisi del coronavirus: “Pedro Sánchez, aquest que diuen que és mega democràtic, m’està fent sentir coaccionada i sense cap mena de llibertat d’expressió”.

“Al·lucino amb la pluja de crítiques, incloses amenaces, pel fet d’haver assistit a una manifestació contra la mala gestió del govern. Hem de pensar a la situació dramàtica que han viscut milers de persones amb la pèrdua de familiar i en el col·lapse de l’economia del país, especialment de les petites i mitjanes empreses que es veuran molt afectades i que a veure com surten d’aquesta. Es podrien haver pres mesures com a Portugal”, afegia.

Una defensa en la qual anima a altres influencers a posicionar-se clarament com ha fet ella. Caldrà veure si segueixen els eu exemple o callen per evitar crítiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa