El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ona Carbonell anuncia segon embaràs amb una foto molt tendra
  • CA

Ona Carbonell ha donat una boníssima notícia als seus seguidors: la nedadora catalana està embarassada del seu segon fill. Així ho ha anunciat en un post molt tendre en el seu perfil d’Instagram, una fotografia a la platja en la que es veu el seu fill tocant-li la panxa. El petit Kai es convertirà en germà gran en els pròxims mesos, dos nens que es portaran una mica menys de dos anys. De moment no ha confirmat de quants mesos està ni sobre el sexe del nadó, però les bombes d’una en una: “La família creix, superfeliços”.

Sempre molt discreta, la maternitat és el tema de la seva vida privada del que més ha parlat públicament. Cal recordar que va ser protagonista d’un vídeo que es va viralitzar en el que denunciava que el comitè olímpic posés impediments perquè pogués compaginar la lactància materna amb la seva participació en els Jocs Olímpics de Tòquio.

L’esportista va acomiadar amb una foto familiar el 2021, acompanyada de la parella, el fill i els seus dos gossos. L’exgimnasta de la selecció espanyola Pablo Ibáñez i ella amplien la família després d’un 2021 rodó que acomiadaven amb una foto molt especial amb el fill i els dos gossos. Efectivament, va ser un any molt bo en el que Ona va poder participar en els Jocs Olímpics i en el que va decidir-se a fer el pas d’intentar quedar-se embarassada una altra vegada.

Així acomiadava Ona Carbonell un any molt bo a nivell professional i personal / Instagram

L’anunci de l’embaràs s’ha omplert ràpidament de missatges de felicitació i aplaudiments. Altres famoses catalanes han volgut desitjar el millor a la nedadora davant d’aquests mesos d’embaràs. Judit Mascó, per exemple, li ha dedicat un comentari molt simpàtic: “Uauuuuuu moltíssimes felicitats Ona i família”. L’actriu Candela Serrat, per la seva banda, també s’ha sumat a l’allau d’amor: “Felicitats, preciosa”. Els futbolistes Carles Puyol i Alexia Putellas, Martina Klein, Vanesa Lorenzo, Raquel Sánchez Silva… tots han volgut compartir la felicitat d’una nedadora amb moltes ganes de veure la cara del seu segon fill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa