El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Màxim Huerta prova sort en una feina completament diferent de les anteriors
  • CA

Pocs expolítics són tan polifacètics com Màxim Huerta. De tertulià en El Programa de Ana Rosa a presentador, escriptor i ministre. Des que es veiés obligat a dimitir, que el valencià triomfa a la televisió autonòmica À Punt. Actualment és presentador del magazín de les tardes, de fet, una feina que a partir d’ara compaginarà amb una de nova.

La cadena valenciana li ha ofert participar en la seva exitosa sèrie L’alqueria blanca, en la qual donarà vida a un personatge fix. Màxim serà el jutge, un repte interpretatiu que fa que provi sort en un altre món completament diferent: “La meva vida és un guió inesperat. Aquest és un repte al que m’enfronto amb una il·lusió immensa”.

En una entrevista a Fórmula TV, l’ara actor reconeix que no s’esperava aconseguir un paper en una sèrie: “Em sembla fascinant, pensava que només seria un cameo però és un paper amb pes. Tenia por a fallar i fer-ho malament com a actor, però estic gaudint com al principi”.

Sobre la seva feina al capdavant del magazín de les tardes, Màxim no pot sentir-se més a gust: “L’audiència ens està donant suport. Tots hem viscut cancel·lacions de programes perquè és una cosa inherent a la televisió, però estic gaudint amb la mateixa emoció que al principi. Havia perdut l’emoció i he recuperat l’optimisme i les ganes de tornar a plató. A El programa de Ana Rosa vaig gaudir però també vaig patir periodísticament. Fer un magazín és complicat perquè depèn del teu estat d’ànim, dels temes i els reporters. Hem de lluitar contra els egos i has d’agafar el timó. La televisió ha de tenir emoció o no funciona”.

Una nova faceta professional que torna a demostrar que Màxim Huerta és un home camaleònic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa