El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TVE, al centre de la diana: “No us fa vergonya? Experiència traumàtica”
  • CA

La mort de l’actriu Verónica Forqué continua fent parlar molt als famosos que la coneixien. L’últim a posar el crit en el cel ha estat Millán Salcedo, el còmic que va ser integrant del grup Martes y Trece. Considera que TVE va equivocar-se en permetre que participés a Masterchef i s’ha mostrat molt indignat: “És absolutament injust. Han passat dos mesos i no s’ha fet res al respecte… És injust que La 1 contractés una persona a qui sabien, només veure-la, que li passava alguna cosa. Que la cadena pública permetés que aquesta dona treballés quan no hauria d’haver estat allà mai… És així com cuidem les estrelles del nostre país? No us fa vergonya?“, ha etzibat l’humorista més seriós que mai.

El còmic creu que les dinàmiques del programa i les crítiques que va rebre per la seva actitud no van ajudar-la, precisament, tenint en compte la profunda depressió que patia. Ho ha dit en una entrevista al Sábado Deluxe, el programa de Telecinco, en el que el col·laborador Kiko Matamoros li ha donat la raó: “La responsabilitat és del programa en gran manera perquè ella no estava bé i no se la veia bé durant el programa. Ells ho saben“.

Millán Salcedo acusa TVE de no haver actuat bé en el cas de Verónica Forqué / Telecinco

Aquesta no ha estat l’única crítica que ha rebut el programa de cuina de RTVE recentment. De fet, un exconcursant els deixava verds la setmana passada en rememorar el seu pas per Masterchef. Parlem del cantant Xuso Jones, que va participar-hi el 2017: “Jo vaig viure-hi una experiència traumàtica perquè jo esperava que aquell era un programa d’entreteniment blan… Ni molt menys va acabar sent el que m’esperava. Vaig aprimar-me 7 kg en 19 dies perquè veia moltes coses que no em quadraven. El programa tenia les seves tècniques per crear polèmiques i fer que el programa fos un xou contínuament. Volen entretenir i perquè això passi, fan que darrere de les càmeres passin coses que els teleespectadors no s’imaginen com crear polèmiques. Parlem de coses de les que no t’avisen i que no saps si són reals”.

Com a exemple, ha deixat caure que ell es preparava molt i quan arribava a la cuina veia que li havien canviat els plats de lloc: “Sense jo adonar-me els havien tret d’allà i, de sobte, començaven a escridassar-me i preguntar-me on eren els plats. Jo sabia al 200% que havia deixat allà els plats. Quan acaba el programa t’adones que t’han fet coses en directe i no pots dir res…”.

El cantant ha resumit el seu pas pels fogons de l’espai culinari més famós de la cadena pública amb una frase que ho diu tot: “Crec que és un molt bon programa, però la meva experiència va ser una p… merda“. D’aquesta manera, se suma a la llarga llista d’exconcursants que han parlat malament de la seva gestió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa