Filtren els motius de la separació de Marc Bartra i Melissa Jiménez

Marc Bartra i Melissa Jiménez han decidit separar-se després de vuit anys junts. La parella era considerada com una de les més consolidades entre els famosos, especialment des del naixement del seu tercer fill fa només un any. El problema hauria estat una crisi important que no haurien pogut solucionar. Fonts properes a la parella revelen que continuaran vivint a Sevilla, ciutat en la que treballa l’exfutbolista del Barça. Des de fa pràcticament un mes, haurien començat a viure en dues cases diferents però a poca distància. Molts es pregunten quins seran els motius de la separació, el que deixen caure alguns amics a Vanitatis.

A més a més, aprofiten per deixar clar que el motiu de la separació no han estat unes banyes: “No hi ha hagut cap tercera persona ni cap infidelitat. La ruptura ha estat conseqüència del desgast de convivència de la parella. Aquesta no ha estat una decisió fàcil de prendre. S’han estimat amb bogeria, però a vegades s’ha de saber quan parar. Ha estat una ruptura amistosa”.

Marc Bartra i Melissa Jiménez, en una de les últimes fotos junts / Instagram

“Ara mateix, el més important per a ells són els nens. Els estimen molt i la seva prioritat és que estiguin bé i aquesta separació sigui el menys traumàtica possible per a ells. No volen trastocar el seu món. Són molt petits i per això viuran a la mateixa ciutat. Marc viatja a jugar fora de Sevilla cada dues setmanes i viure en una altra ciutat complicaria molt la logística. Ell és un home molt familiar i almenys durant l’any i mig de contracte que li queda a Sevilla no es plantegen mudar-se, a més a més que estan tots molt adaptats a la ciutat”, expliquen. Una ruptura sorprenent que ha entristit els seus seguidors, que no es plantejaven que pogués arribar aquesta notícia.

Nou comentari