Marc Bartra i Melissa Jiménez se separen després de 8 anys junts

Melissa Jiménez i Marc Bartra se separen. El 2022 comença amb una altra ruptura inesperada que ha deixat tothom amb la boca oberta. Formaven la parella ideal i acabaven de ser pares del tercer fill fa poc més d’un any. Després de vuit anys junts i cinc de casats, el matrimoni ha decidit trencar-se en no poder superar una crisi important que arrossegaven des de feia temps. Així ho assegura en exclusiva Vanitatis, encara que cap d’ells ho hagi confirmat públicament. L’exjugador català del Barça forma part de la plantilla del Betis, el que els obligava a traslladar-se a Sevilla fa tres anys. Des de fa un parell de setmanes, però, cadascú estaria vivint en una casa diferent.

Després d’un any de dubtes, finalment haurien acordat que donar-se un temps seria el millor per a la família: “Melissa no ha volgut separar Marc dels tres fills petits, per la qual cosa de moment no abandonarà la ciutat en la que ha viscut junts aquests últims anys. Traslladar-se a Barcelona de nou, encara no està en els seus plans”. Afirmen que la decisió de trencar ha estat presa de manera conjunta i amistosa. La relació entre ells no seria fàcil, per això, encara que asseguren que sí que és cordial. Com dèiem, són pares de tres nens: la Gala de 6 anys, l’Abril de 4 i el Max de només un any.

Melissa i Marc Bartra, en una de les últimes fotos junts / Instagram

Van casar-se a Argentona el 2017, en una boda multitudinària en la que van acudir els futbolistes del Barça més coneguts. Ella triomfava llavors com a periodista esportiva, mentre que ell es preparava per fitxar per un equip alemany. La notícia de la separació ha fet molt de mal als seguidors de la parella, que sempre els assenyalaven com una de les més estables del star-system català. Ara cal esperar al comunicat oficial, el que és probable que no arribi a emetre’s mai tenint en compte com han estat d’hermètics en la seva vida privada.

Nou comentari