El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Makoke opina de la discussió entre Kiko Matamoros i Marta López: “Em fa pena ella”
  • CA

L’última a sumar-se al serial que estan protagonitzant Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López Álamo, ha estat Makoke, exparella de Kiko i mare de la seva filla Anita Matamoros. Després que el tertulià televisiu hagi reconegut que va mantenir una forta discussió amb la seva xicota, i que va arribar a demanar-li que marxés de casa, ara ha estat Makoke qui ha volgut opinar sobre l’assumpte.

I ho ha fet des del programa ‘Viva la vida’, on treballa com a tertuliana. Makoke ha començat assegurant que “no opino res, ho veig com una discussió d’una parella i ja està, com altres”. I ha estat seguidament quan ha deixat anar: “En realitat, Marta em fa pena”. I s’ha explicat: “Pel que han explicat, que ell no volia que Marta dormís a casa, ella m’ha donat tendresa”.

Kiko Matamoros i Marta López | Instagram
Kiko Matamoros i Marta López | Instagram

Preguntada per si Kiko no li ha donat tendresa, ja que la discussió era de tots dos, ha respost, contundent: “No, la veritat és que no. Perquè ell sap què vol, i què fa”. A més, ha deixat clara la seva opinió: “La discussió no és pel ball que Kiko va fer amb Alejandra Rubio, això ho tinc clar”. I ha afegit: “Jo quan li vaig la cara a Kiko sé si diu la veritat o no, el conec perfectament”.

Per la seva banda, Alejandra Rubio, que en aquell moment era al plató, també ha volgut donar la seva opinió: “Crec que el ball amb mi només va ser el detonant”. En aquest moment, Alejandra rebia un missatge de Marta, i revelava: “Makoke, tu no tens ni idea de la relació que tenen ells. Marta m’ha dit que està molt segura de la seva relació amb Kiko”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa