El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Luis Rollán i Sofía Cristo volen ser pares junts
  • CA

El programa ‘Viva la vida’, de Telecinco, assegurava aquest dissabte que els havia arribat una informació d’última hora que feia al·lusió col·laborador del programa Luis Rollán i també a la filla de Bárbara Rey, Sofía Cristo. La informació era bastant personal i per això Emma García li donava l’oportunitat que ho expliqués ell mateix en directe si ho creia convenient: Volen ser pares! Així ho ha explicat Rollán.

Fa dos anys em vaig separar i tinc aquesta espina clavada amb la paternitat. He mirat diverses vegades el tema d’adoptar, d’acolliment i ventre de lloguer… Mentrestant neix el meu nebot i apareix la pandèmia i s’intensifica aquest sentiment”, ha relatat Rollán. Però en quin moment entra en escena Sofía Cristo?

“Parlant amb Sofia de tot això, em va dir que a ella també li encantaria, ens ajuntem dues persones que ens estimem molt i es crea un projecte de paternitat i maternitat, i és exclusivament això. Hem estat en clíniques, tractant el tema, investigant, però és un procés lent i intern”, afegia el col·laborador, donant mostres de la gran amistat que els uneix a tots dos.

De moment no hi ha embaràs i per això a Luis Rollán li ha sentat malament que hagi sortit a la llum (ho sabien molt poques persones): “És una cosa meva i de Sofia, que ens incumbeix només a tots dos. Seré pare solter però no se m’ocorre millor mare que ella”, ha reconegut Luis, que ha aprofitat per a desmentir que Sofía hagi perdut un nadó que estaven esperant.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 04, 2021 | 20:02
    M'importa una merda juliol 04, 2021 | 20:02
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer la colla de paràsits que ens toca mantenir pel fet de ser una colònia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa