El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia i Ona Carbonell, molt còmplices en la trobada a Zarzuela
  • CA

Els reis Felip i Letícia han rebut en audiència la nedadora catalana Ona Carbonell, que ha aconseguit 23 medalles en el mundial de natació de Corea del Sud. El triomf és majúscul, així com el palmarès de la jove esportista. I és per això que l’han volgut felicitar en persona amb honors, en una reunió que ha demostrat la complicitat entre ells.

El rei Felip i Ona Carbonell Casa Reial

El rei Felip i Ona Carbonell / Casa Reial

Els reis feliciten Ona Carbonell Casa Reial

Casa Reial

La Reina s’ha mostrat especialment atenta amb ella, a qui ha dedicat molts gestos de tendresa, amb qui ha compartit confidències… tot, amb les dues oferint un somriure d’orella a orella. Entre elles hi ha molt bona sintonia, el que s’ha tornat a demostrar després d’una trobada anterior en la qual la monarca es va desfer en elogis cap a ella. 

Mentre que el rei Felip VI ha volgut destacar el seu èxit, moltes mirades es fixaven en el conjunt estilístic de la seva dona. Letícia ha recuperat un look que va estrenar durant la reunió amb el matrimoni Trump a la Casa Blanca, amb el qual va acaparar un munt de titulars perquè recordava exageradament a l’estil de roba que duu Melania. Ha tornat a lluir el vestit de Michael Kors en qüestió: de color rosa coral, sense mànigues, faldilla de tub amb cinturó platejat i botons a les butxaques. El preu? 1.557 €. Pel que fa als complements, s’ha decantat per unes sabates d’ant rosa de Magrit i les arracades de Gold&Roses de doble daga que s’ha posat en tantes ocasions. Ona Carbonell, per la seva banda, ha optat per un conjunt blanc format per un vestit camiser de màniga francesa, amb la faldilla semitransparent amb una tela en forma de rombes. 

Els reis, en una audiència amb Ona Carbonell Casa Reial

Casa Reial

Els reis, amb Ona Carbonell Casa Reial

Casa Reial

Una reunió que ha aplaudit l’últim triomf d’Ona Carbonell, que segueix acumulant medalles. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa