Kiko Rivera trenca el seu silenci i carrega contra Anabel Pantoja

“Em va dir que havia parlat amb la meva mare i que no anés a Cantora”, assegura el DJ

Per fi s’ha fet públic el motiu que va portar a Kiko Rivera a deixar de seguir a la seva cosina Anabel Pantoja a les xarxes socials, precisament el mateix dia que la neboda d’Isabel Pantoja celebrada el seu casament a l’illa canària de La Graciosa. Després que Anabel assegurés no entendre el motiu de l’empipament del DJ amb ella, finalment Kiko Rivera ha decidit parlar i explicar-se. Ho ha fet a través de la periodista Paloma García Pelayo i de ‘El Programa de Ana Rosa’.

La periodista ha parlat per telèfon amb el fill d’Isabel Pantoja i ha explicat que “Kiko directament el que em va contestar, per ser clara i sincera, és que Anabel Pantoja li va dir ‘no vagis a Cantora, he parlat amb la teva mare’”. Després Paloma ha continuat explicant les paraules que Anabel li va dir al seu cosí, segons ell: “Li aconsella que no hi vagi perquè no li obririen la porta”.

“Ell em transmet que tenia la decisió presa. En rebre la notícia que la seva àvia havia mort, s’ensorra, li ve una tristesa molt gran i té la necessitat de marxar de l’illa per anar a Cantora“, ha continuat detallant la periodista. “El consell d’Anabel no se l’esperava i tot seguit és Raquel Bollo qui insisteix en què hi vagi, i li diu que és on ha d’estar i que el seu lloc és allà”, ha afegit.

Anabel Pantoja i Kiko Rivera | Telecinco
Anabel Pantoja i Kiko Rivera | Telecinco

L’empipament de Kiko Rivera es confirma quan entra a la finca de Cantora, segons García-Pelayo: “Quan arriba, el que havia dit la seva cosina no era veritat, segons ell, es va sentir molt bé allà, diu que va ser ben rebut, no era veritat el que li havia dit, i això és exactament el que em transmet Kiko”.

Finalment, la periodista ha reiterat que Kiko Rivera li va dir: “La meva cosina em diu que ha parlat amb la meva mare i que no vagi a Cantora, m’aconsella que no hi vagi perquè diu que no m’obririen la porta”. El dubte que sorgeix ara és per quin motiu Anabel Pantoja li va donar aquest consell al seu cosí. “Jo crec que ella no té mala intenció, que ho veu així i li dona un consell perquè ell s’eviti el disgust”, ha opinat García Pelayo.

Nou comentari