El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Males notícies per a Kiko Matamoros, que ha de tornar a passar per quiròfan
  • CA

Males notícies per a Kiko Matamoros. El col·laborador de Sálvame haurà de tornar a passar per quiròfan perquè els resultats de l’última intervenció no han estat els esperats. Ho ha explicat ell mateix en directe: “No m’han donat una bona notícia, precisament… Hauré de tornar a passar pel taller. Em van col·locar una pròtesi que sabíem que s’hauria de treure, però hi havia possibilitats que se n’anés sola i no ha estat així. Hauran d’intervenir-me per treure-me-la”.

No li fa gràcia haver de tornar a ser operat, tenint en compte com de malament que ho va passar fa uns mesos quan va haver d’estar ingressat tres setmanes per les complicacions que se’n van derivar de l’última operació. La baixa també va ser llarga, el que espera que no hagi de tornar a fer.

Encara no té data, però es mostra més tranquil que en l’altra perquè en aquest cas no és una intervenció tan complicada com la de l’extirpació de la vesícula: “No és res preocupant”.

Kiko Matamoros, en una de les intervencions de l’últim debat de La isla de las tentaciones / Telecinco

Un nou problema de salut que se suma a tots els previs, els que tindrien molt preocupada a la seva xicota tal com ha confessat a Instagram. De moment confien que aquesta nova intervenció tingui uns resultats millors i que la recuperació sigui més ràpida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa