El drama de Karmele: dos germans morts, assetjament i una estafa

Karmele Marchante ha concedit una entrevista molt explosiva en la qual treu a la llum els diversos drames que han tacat la seva vida: des de la infància, amb els problemes a la universitat, amb les seves parelles i també a televisió. De tot això ha parlat a ‘El Español‘, una conversa que aprofita per revelar per primer cop que va patir assetjament per part del subdirector d’una revista.

“Quan jo treballava en la revista ‘Tiempo’, em va assetjar el subdirector. És la primera vegada que ho dic… Em va assetjar d’assetjar. En aquell moment el director era Pepe Oneto. Com que jo no vaig accedir a aquest assetjament, em van fer fora. No em van renovar el contracte. I en aquell moment era totalment impossible que jo anés al despatx de Pepe i li expliqués el cas. No podia dir-li que m’estava dient que si no anava al llit amb ell, no podia seguir treballant-hi. Ara és més fàcil, però també més difícil”, revela.

Karmele Marchante a 'Sálvame'   Telecinco

Karmele Marchante a ‘Sálvame’ / Telecinco

Actualment la periodista es troba reeditant el seu últim llibre, al mateix temps que n’escriu un de nou. Una faceta d’escriptora que compagina amb col·laboracions a diversos mitjans, el que omple la seva agenda. Una cosa té clara, per això, que no tornarà a Mediaset després del “maltractament” que va patir a ‘Sálvame’: “Tenia una càmera enganxada. No podia ni anar al supermercat! Després les coses que havia de suportar eren d’autèntic maltractament. Aquest programa maltracta la gent i no hauria d’existir. No vull parlar més d’ell perquè em fa fàstic”.

La seva vida no ha estat gens fàcil, pràcticament des de la infància ha estat envoltada de problemes i molt drama. “El meu pare era militar i molt feixista. Va haver-hi una desgràcia a la meva família, el meu germà gran va morir i després vaig néixer jo. A la meva mare l’havien desheretat per casar-se amb un castellà militar i van marxar a viure a Toledo, mentre que a mi em van deixar a Tortosa amb els meus avis. Perquè, a més a més, a la meva germana la va atropellar un cotxe i també va morir. Els meus pares es van refugiar en la fe i es van oblidar una mica de mi. Vaig tenir aquesta sort, perquè viure amb un pare tan autoritari com el meu era terrible”.

Karmele Marchante

Europa Press

D’aquí, a anar a una escola de monges que la van convèncer per estudiar periodisme a Pamplona. La van fer fora dos anys després per no ser religiosa… i després tampoc no va tenir sort en els seus matrimonis. El seu segon marit va apropar-se a ella pels seus diners, segons Karmele: “Jo li vaig donar poder perquè pogués administrar els meus béns i el que va fer va ser quedar-se’ls tots. Em va deixar en la més absoluta ruïna, però ja n’he sortit”. 

Una vida de pel·lícula en el mal sentit. 

 

Nou comentari