El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano: “La meva dona no surt de casa per la pena”
  • CA

A Karlos Arguiñano se’l coneix, a banda de per la seva professió de cuiner, per les contínues bromes i acudits que explica davant les càmeres quan cuina. Sempre somrient, sempre de broma, sempre feliç. Però ara, Arguiñano ha decidit explicar com ha viscut ell i la seva família de la pandèmia del coronavirus. Segons publica la revista ‘Semana’, el xef ha explicat que la seva dona, María Luisa, procura no relacionar-se amb ningú ni pràcticament surt de casa, per por a la covid-19.

Té veritable pànic a contagiar-se i extrema les precaucions com si avui dia encara hi hagués estat d’alarma. Per als dos està sent molt complicat, tot que ell intenta tornar a la normalitat a poc a poc: “Se’ns està fent molt llarg, aquesta història està sent dura de veritat. Luisi, la meva dona, no surt de casa per la pena. Em diu ‘tu surts molt”. Però aquest no és l’únic canvi que han notat en la seva rutina. Des de fa gairebé un any que no han tornat a veure als seus néts, tot i que resideixen en la mateixa ciutat, un fet que converteix aquesta situació en encara més complicada.

Karlos Arguiñano
Karlos Arguiñano cuinant

“La meva dona ha estat capitana tota la vida», diu el prestigiós xef sobre Luisi, com l’anomena tot el seu cercle. El gir que ha donat la seva vida amb la crisi sanitària ha estat tan gran, que Karlos Arguiñano ha alçat la veu per a llançar una reflexió als espectadors. Considera que s’ha d’aprofitar al màxim cada instant i no deixar-se res per fer. “Ara que vaig cap als 73 anys, ja us aviso, i més concretament en aquest moment, aprofiteu cada minut de la vostra vida. No deixeu res per a l’endemà”, ha defensat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa