El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Judit Mascó felicita l’aniversari a les filles amb tres fotos inèdites
  • CA

Judit Mascó ha començat el 2022 amb moltes ganes. La model catalana ha escollit les pistes d’esquí de La Molina per passar els primers dies d’un any que espera que la faci molt feliç. Il·lusionada i contenta, ha desitjat un bon any als seus seguidors i els ha sorprès amb fotos de les seves filles grans: “Endavant 2022! Des del cim de la muntanya us desitjo de tot cor una nit feliç i un 2022 molt feliç i amb salut! Busquem més vivències! Amor i salut per a tothom. Vinga, que el 22 és un nombre rodó”, escrivia.

Poc després, la presentadora reconeixia que els primers dies de gener sempre són especials a casa. I això? En celebrar els aniversaris de les seves dues filles, la Maria i la Paula, en pocs dies de diferència: “Les meves nenes es fan grans. Les meves filles grans, divines cumpleañeras, la meva vida. Feliç de veure-us créixer i orgullosa de com sou. Us estimo”. La gran és la Maria, que avui 3 de gener fa 24 anys. La Paula, per la seva banda, va fer els 22 el primer dia de l’any.

Judit Mascó ha compartit tres fotografies a Instagram per commemorar uns dies tan emotius. A la primera es pot veure les dues filles en un mirador mentre observen l’horitzó. A més a més, protagonitzen dues fotografies antigues molt simpàtiques que demostren que han heretat els bons gens de la mare.

Judit Mascó felicita els aniversaris a les filles / Instagram

A més a més de la Paula i la Maria, la presentadora té dues filles més. Romita, adoptada a Haití el 2003 quan només tenia un any, i la petita Clara que va néixer el 2006. De moment les dues primeres no han volgut seguir els passos de la mare i han optat per dedicar-se al món de la interpretació. Juntes tenen una companyia de teatre que actua a petits teatres de Catalunya. Els comentaris que ha acaparat la publicació de la mare són tot bons i afalagadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa