El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra oberta entre Jorge Javier i Paula Vázquez: “Gilip…, misogin i masclista”
  • CA

Jorge Javier i Paula Vázquez mantenen una guerra oberta que aquesta setmana s’està fent evident públicament. Tot començava fa un parell de dies, quan la presentadora criticava ‘Sálvame’ en un tuit després que el català esclatés dient que és un programa de rojos i marietes: “‘Sálvame’ és el programa més masclista i misogin que existeix a televisió. Anys vivint de criticar la vida privada fonamentalment de dones. I ara resulta que són l’epifania del sentit comú? Vinga, no em fotis”. 

La resposta de Jorge Javier? Escriure una columna de ‘Lecturas’ exageradament irònica en la qual agraeix a Paula Vázquez que l’hagi ajudat a tenir més presència a televisió: “Li tinc molta estima a Paula perquè és companya i perquè compartim cognom. Gràcies a ella estic treballant molt a Mediaset. Ella va decidir anar-se’n perquè va voler incloure una clàusula de consciència en el seu contracte i sembla que com que no li van concedir el desig, va marxar. Mai no li podré agrair prou això perquè com que jo no tinc consciència, doncs no paro de treballar”.  

I d’aquí, a inventar-se una història en la qual s’imagina una trobada amb Paula Vázquez i Pablo Iglesias: “Ell ens va demanar que féssim una mica de soroll per desviar l’atenció cap a un altre focus que no fos el Govern. Ara que sóc líder de l’esquerra he de tenir clares les meves prioritats”.

Resposta de Paula Vázquez Twitter

Resposta de Paula Vázquez / Twitter

Davant d’aquest surrealista i irònic relat, un usuari a Twitter li va enviar un missatge molt crític: “Tu, abans de res, ets gilipolles?”. Una pregunta que, sorprenentment, rebia un comentari de Paula Vázquez: “Algú ho havia de dir“. Una manera d’insultar-lo ben clara que no ha passat desapercebuda a la xarxa. Caldrà veure quin és el següent del presentador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa