El Jorge Javier més vulnerable i sincer, en una entrevista molt personal: “He necessitat teràpia psicològica”

El presentador català ha fet confessions molt íntimes en una conversa amb Jesús Vázquez

Jesús Vázquez té un programa nou d’entrevistes a Mtmad, el que ha estrenat amb un convidat tan popular com Jorge Javier Vázquez. Junts han reflexionat sobre la fama, la feina a televisió i els problemes que se’n deriven. El presentador català ha confessat que la soledat l’afecta més del que li agradaria: “He de lluitar contra els diumenges i és per això que prefereixo treballar-los. Per mi, el diumenge és el dia en el que més fort he d’estar per no deixar-me portar per la soledat i la tristesa. Quan acaba l’hora de dinar i comença la tarda… Superar aquell moment és complicat. Sempre m’he refugiat en la feina perquè sóc molt immadur en l’àmbit personal. Abans treballava moltíssim precisament per poder refugiar-m’hi, no m’he donat opció a relaxar-me. Sóc un adolescent i li he dedicat més a la feina que a la meva vida personal”.

La seva vida sentimental no ha estat molt satisfactòria, tampoc: “He tingut dues parelles amb les quals he estat molt feliç, però també he tingut històries molt idiotes. Ara faig un repàs i m’adono que vaig perdre el temps… Em quedava penjat d’un llum. Em sembla que estar en parella és molt complicat. He estat tota la vida buscant xicot i he estat un frustrat perquè no en trobava. Ara que he tingut una relació de 10 anys i en fa tres que estic solter, m’adono que em trobo en el moment ideal de la meva vida”.

Jorge Javier Vázquez se sincera en una entrevista molt personal / Mtmad

El de Badalona se sincera: “Em sembla impensable que jo pugui agradar-li a algú, t’ho prometo. Crec que si has fet una feina emocional al llarg de la teva vida, com que coneixem els nostres punts dèbils i les zones fosques, les nostres lluites internes… Com he d’agradar a algú? Aquest va ser un dels motius que em van forçar a anar a teràpia psicològica. Gràcies a això he aconseguit dominar les meves emocions, perquè fins llavors eren elles les que em dominaven a mi”.

Jorge Javier reconeix que va travessar una depressió: “Per mi ha estat una cosa positiva, perquè en sortir-hi vaig aprendre molt. No era una depressió severa, per això, ja que hi ha gent que arriba a no poder sortir del llit”. Un dels problemes que arrossega? Les dures crítiques que rep dia sí dia també: “És una idiotesa dir que no t’afecten, és clar que ho fan. Crec que has de passar una etapa fonamental en la qual t’afecta per acceptar que no agrades a tothom i no passa res. Tu no pots donar-li poder a una persona perquè afecti les teves emocions. Pots recrear-te en la part dolenta de la xarxa, que la té, però també hi ha una part meravellosa”.

Jesús Vázquez entrevista a Jorge Javier / Mtmad

Una conversa entre amics que ha servit per mostrar la cara més vulnerable d’un presentador d’èxit.

Nou comentari