El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor Jordi Sánchez revela on creu que es va contagiar de coronavirus
  • CA

Jordi Sánchez va contagiar-se de coronavirus i la malaltia es va complicar fins al punt que va haver d’estar en coma induït durant 24 dies. Una experiència traumàtica per a l’actor, que avui concedeix una entrevista a Huffington Post en la qual explica com i on creu que es va contagiar: “He tingut molta sort i m’he recuperat ràpidament, ara ja sóc a casa i he tornat a fer esport. Imagino que em vaig contagiar a la feina, encara que allà ens miren amb lupa. Tenim una infermera contractada i cada setmana ens feien dos test. Però hi ha un moment en el qual tots els actors ens hem de treure la mascareta per gravar i només que un d’ells fos asimptomàtic i es contagiés l’endemà del test… M’imagino que seria treballant, però no ho sé segur”.

“L’equip no es treu la mascareta mai i nosaltres només pel rodatge. Te la treus, la deixes en una capseta i te la tornes a posar. Allà està el risc… Deia Paz Padilla que ens haurien de vacunar, als actors. Però com pots demanar això quan encara no han vacunat tots els ancians? Jo era molt prudent i tot i això em vaig acabar contagiant…”, reflexiona l’actor.

El català explica que va començar a trobar-se malament, però que no s’esperava que fos coronavirus: “Feia quatre dies que estava refredat, però em trobava bé. Pensava que aniria a millor però no se m’acabava d’anar. Mai no em va faltar l’aire ni res d’això, però al vuitè dia vaig tornar a tenir febre alta i van decidir portar-me a l’hospital. Un cop allà em van dir que m’haurien d’intubar. Vaig fer una trucada i em van adormir durant 24 dies… No sabia què havia passat, en despertar-me. Va ser molt confús“.

L’actor barceloní ha aprofitat per carregar contra els negacionistes: “No entenc molt bé què és el que neguen. Veus les fotos del Palacio de Deportes de Madrid i hi veus molta gent… Allà ha mort molta gent. Què neguen? Tota la gent ha mort per alguna cosa, és igual si es diu Covid o Grip 2. El cas és que hi ha una pandèmia i això no es pot negar perquè la gent està emmalaltint i morint-se”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa