El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor Jordi Sánchez se sincera sobre l’ingrés a l’UCI: “Tenia al·lucinacions i estava espantadíssim”
  • CA

L’actor Jordi Sánchez segueix recuperant-se després d’una pneumònia derivada de la Covid que el va fer passar 21 dies en coma induït a l’UCI. Un gran ensurt que va preocupar molt els seus companys del món de la interpretació, així com els seguidors de Plats bruts i La que se avecina. Aquest cap de setmana l’hem sentit a El Suplement de Catalunya Ràdio, programa en el qual ha donat més detalls sobre el seu ingrés.

“Fa 10 dies que sóc a casa i estic feliç, estic molt content. En arribar a l’hospital em van dir que m’haurien d’intubar per la qual cosa em deixaven fer una trucada. Va ser terrible, jo estava espantadíssim. Vaig ser infermer fa 25 anys i ara em fan el seguiment els companys que van estudiar amb mi”, explica.

Un dels pitjors records d’aquesta experiència tenen a veure amb les al·lucinacions que va tenir: “Barrejava somnis i ficció. Vaig tenir uns somnis terribles i em pensava que tothom era mort i que se m’havia mort un fill. Estàs tan drogat que et penses que és cert… Fins al tercer dia no em vaig atrevir a preguntar si era cert o no. Les al·lucinacions són molt més fortes que els somnis, de debò que pesava que se’m moria mitja família i em despertava molt trist. Estàvem fent els papers per enterrar el meu fill i quan em vaig despertar em vaig posar a plorar pensant que el meu fill havia ressuscitat”.

Quan Jordi Sánchez es va despertar del coma, no podia caminar ni escriure. A poc a poc va anar recuperant-se després de 24 dies en aquesta situació: “No m’esperava que m’agradés tant rebre missatges de suport mentre era a l’UCI, ha estat molt maco”. Un actor molt estimat que aprofita per agrair tot el suport que ha rebut en aquest malson.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa