El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Basté i l’exdona, una relació magnífica: “Anem de vacances junts”
  • CA

Jordi Basté s’ha pres unes setmanes de vacances per intentar desconnectar del ritme frenètic del seu programa de ràdio. Ara bé, ha tingut temps de concedir una entrevista a Salvador Sostres en la qual ha deixat caure un munt de titulars. El col·laborador de l’ABC ha aconseguit que parli sobre política, sí, però també sobre la seva vida privada. Anem a pams.

“Sempre he estat partidari d’intentar pactar un referèndum i contar-nos. No estaríem com estem, ni Catalunya ni la resta de l’Estat. Què passaria si hi hagués un 60% d’independentistes? La solució demana parlar, debatre, discutir hores, setmanes i mesos. Com arreglem això?”, engega. D’aquí, a dir que no sap quin consell li donaria a Carles Puigdemont, però que sap que “no ha matat a ningú”: “En qualsevol cas, jo m’entregaria”. Molts esperen la sentència de Marchena amb candeletes, un dictamen que espera que sigui “tan amable com ell”.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jordi (@jordibaste) el

El que més ha cridat l’atenció, però, ha estat la sinceritat amb la qual ha parlat sobre la seva separació. Quina relació manté amb la mare dels seus fills? Més que estupenda. De fet, explica que han anat de vacances junts amb les filles: “Que fracassi el teu matrimoni, però no la teva família. O millor, el teu matrimoni pot fracassar, però has de fer el que puguis perquè la família es mantingui unida. Anem de vacances els quatre i ens va molt bé”.

És conscient que no és el més habitual, però està molt orgullós del bon rotllo que han aconseguit: “Som una raresa, però som un exemple. De tota manera, cada vegada som més aquells que ho intentem fer bé. I ens surt bé”. Creu que tornarà amb la dona? “Probablement seria no mesurar bé les distàncies. I que una separació et surti bé no significa que a la segona vagis a ser tan afortunat”.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adriàtic. Capvespre a Croàcia. #chipichapechipichapechipichape #zzzzzzzzzzzz #descansar #calli #adormir #notorno #pau

Una publicación compartida de Jordi (@jordibaste) el

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preko. Croàcia. I al fons, Zadar. #chipichapechipichapechipichape #estiu2019 #calli #silenci #dormir #llegir #escriure #viure #zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Una publicación compartida de Jordi (@jordibaste) el

Cada vegada hi ha més divorcis, una situació molt diferent de la de fa uns anys: “Vivim molt ràpidament. Ara set de cada deu parelles se separen. I han aparegut aplicacions que ajuden a gent que abans era incapaç de lligar. Perquè m’entenguis, abans per lligar s’havia de sortir. Ara pots lligar en una aplicació mentre la teva parella dorm al teu costat. Cosa que, per cert, no he fet mai”. En Jordi Basté s’ha obert en canal, més personal i transparent que mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa