Ivonne Reyes: “El meu promès tenia una doble vida, m’estava enganyant”

Ivonne Reyes sorprenia aquesta setmana en anunciar que havia decidit cancel·lar el compromís amb el seu promès, amb qui trencava la relació dos dies abans de la boda. Què havia passat? La notícia va envoltar-la d’especulacions, però hi havia una cosa clara: no havien acabat molt bé les coses, ja que ambdós han esborrat les fotografies d’ells dos junts que havien publicat a Instagram.

Doncs bé, ara ha estat ella mateixa qui ha concedit una entrevista a la revista ‘Lecturas‘ per explicar els motius darrere d’aquesta inesperada ruptura: “M’ha estat infidel, tenia una doble vida i, òbviament, he cancel·lat la boda. Encara ho estic digerint… Estic descol·locada. M’ha fet molt de mal. No entenc que tingui una altra vida, en quin moment li passa pel cap insistir perquè ens casem? Estic molt decebuda, enganyada i utilitzada“.

Les seves sospites haurien començat en veure uns missatges en el telèfon de Gabriel que no li van fer gràcia: “Vam tenir una discussió molt gran. Llegia que li reclamaven que què feia amb mi i ell deia que anàvem a fer una obra de teatre. També hi havia insults cap a mi… Ell em va dir que no em preocupés, que simplement era una fan boja. I el vaig creure. Li vaig dir de casar-nos al febrer perquè pogués venir el meu fill, però ell insistia que una germana seva estava malalta i que millor deixar-ho pel mes següent”.

Ivonne Reyes   Europa Press

Ivonne Reyes / Europa Press

Finalment, Ivonne rebia uns correus de la presumpta dona de Gabriel: “Em deia que era la seva dona, que convivien des de fa dos anys, em va enviar la direcció de casa, fotos de la casa… Molts detalls que feien impossible que fos una fan. Sé que és veritat. M’ha enviat fins i tot captures de les nostres trucades. Tinc totes les proves que demostren que m’ha enganyat“.

“Fa uns dies vaig trencar amb ell, encara que continua negant-ho tot. Em va dir que volia venir a explicar-m’ho tot. Però què m’ha de dir? Ha estat un cop molt dur”, explica destrossada. Un engany que l’ha afectat molt i que suma un nou drama amorós al seu currículum.

Nou comentari