El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Ivonne Reyes, ingressada amb Covid: “He estat a l’UCI i hem patit per la meva vida”
  • CA

Ivonne Reyes va ser una de les presentadores més exitoses dels anys 90. El seu idil·li amb Pepe Navarro la va convertir en un personatge recurrent a la premsa del cor, però, que avui la torna a col·locar a primera línia mediàtica. El motiu? Que ha estat ingressada a l’hospital amb coronavirus. Ella mateixa ho reconeix en una entrevista colpidora a Lecturas en la qual reconeix que va patir per la seva vida.

Considera que “ha renascut” després d’aquesta tèrbola experiència: “Vaig contagiar-me de coronavirus. No m’han quedat seqüeles, però no respiro igual… Vaig haver d’estar deu dies ingressada i em vaig quedar molt baixa de defenses. A l’octubre vaig haver de tornar a l’hospital per segon cop i vaig estar molt malament”.

En el seu cas, el que ho va complicar tot va ser que va tenir sèpsia, una infecció a tots els òrgans: “Vaig estar a l’UCI i després em van passar a planta… Ha estat un infern. Em vaig adonar que la vida es pot acabar en segons i em vaig plantejar quant de temps tenia. Vaig arribar a acomiadar-me perquè creia que havia arribat el meu moment, hem patit per la meva vida”.

Ivonne Reyes, en una foto d’arxiu / Europa Press

“Ara és bo recordar el que he viscut per valorar que cada cop que obro els ulls he d’estar agraïda amb la gent i amb tot el que tinc”, reflexiona després de viure uns moments molt complicats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa