La presentadora Ivonne Reyes, ingressada amb Covid: “He estat a l’UCI i hem patit per la meva vida”

Explica que va acomiadar-se dels seus familiars per si de cas en adonar-se que la situació era perillosa

Ivonne Reyes va ser una de les presentadores més exitoses dels anys 90. El seu idil·li amb Pepe Navarro la va convertir en un personatge recurrent a la premsa del cor, però, que avui la torna a col·locar a primera línia mediàtica. El motiu? Que ha estat ingressada a l’hospital amb coronavirus. Ella mateixa ho reconeix en una entrevista colpidora a Lecturas en la qual reconeix que va patir per la seva vida.

Considera que “ha renascut” després d’aquesta tèrbola experiència: “Vaig contagiar-me de coronavirus. No m’han quedat seqüeles, però no respiro igual… Vaig haver d’estar deu dies ingressada i em vaig quedar molt baixa de defenses. A l’octubre vaig haver de tornar a l’hospital per segon cop i vaig estar molt malament”.

En el seu cas, el que ho va complicar tot va ser que va tenir sèpsia, una infecció a tots els òrgans: “Vaig estar a l’UCI i després em van passar a planta… Ha estat un infern. Em vaig adonar que la vida es pot acabar en segons i em vaig plantejar quant de temps tenia. Vaig arribar a acomiadar-me perquè creia que havia arribat el meu moment, hem patit per la meva vida”.

Ivonne Reyes, en una foto d’arxiu / Europa Press

“Ara és bo recordar el que he viscut per valorar que cada cop que obro els ulls he d’estar agraïda amb la gent i amb tot el que tinc”, reflexiona després de viure uns moments molt complicats.

Nou comentari