El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja trenca el seu silenci després de la mort de la seva mare
  • CA

Isabel Pantoja viu un dels pitjors moments de la seva vida. Tot just fa dues setmanes que va morir la seva mare, Ana Martín, després d’anys amb un delicat estat de salut. Durant tot aquest temps, ha estat la cantant qui més s’ha preocupat de la seva mare, que vivia amb ella a Cantora. A més, mare i filla estaven especialment unides, i es comenta que la cantant era la filla predilecta, ja que la seva mare sempre havia volgut tenir un fill o filla artista. Així, va projectar totes les seves esperances en la vídua de Paquirri.

Després d’aquesta pèrdua és totalment comprensible que la cantant estigui destrossada. I no ha estat fins ara que Isabel Pantoja ha trencat el seu silenci. Ho ha fet a través de les xarxes socials, precisament per agrair als seus seguidors el suport i les condolences que ha rebut durant aquests dies. “Gràcies per les vostres condolences i el vostre afecte a la família. Us ho agraeixo amb tota l’ànima”, ha escrit la cantant. Un text que ha acompanyat de la imatge d’un llaç negre.

Qui ràpidament ha respost a aquestes paraules d’Isabel Pantoja és la seva neboda Anabel Pantoja: “Sempre amb nosaltres”, ha escrit, referint-se a la seva àvia recentment morta. La cantant, però, comptarà segurament amb el suport del seu fill Kiko Rivera, amb qui fa més d’un any i mig que no parlava ni es veia. Però en el moment en què el DJ es va assabentar de la mort de la seva àvia, va decidir viatjar fins a a Cantora per a abraçar a la seva mare, produint-se d’aquesta manera la reconciliació entre mare i fill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa