El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja envia un comunicat: les primeres paraules de la cantant

Isabel Pantoja ja s’ha pronunciat. Ho ha fet després que durant mesos el seu fill Kiko Rivera carregués contra ell en diferents mitjans de comunicació -revistes del cor i programes com ‘Sálvame’-. El fill de la cantant i del torero Paquirri
s’ha assegut fins a tres cops en un plató de televisió per parlar de la nefasta relació que actualment té amb la seva mare, així com per a destapar les presumptes irregularitats que hi ha amb l’herència de Paquirri i per a revelar alguns dels secrets de Cantora.

A més del conflicte amb el seu fill Kiko Rivera, Isabel Pantoja s’ha hagut d’enfrontar a la filtració d’un document judicial en el qual es denuncien presumptes irregularitats respecte a la venda de la finca ‘Mi gitana’ l’any 2015, la casa de Marbella que compartia amb Julián Muñoz durant la seva relació. Si es demostrés, això podria implicar el seu nou ingrés a la presó.

Ha estat per tot això que la cantant ha decidit enviar un comunicat, que reproduïm a continuació:

“En relació a les recents manifestacions en mitjans de comunicació referides a Isabel Pantoja Martín i Panriver 56 SL sobre la base d’una filtració d’un document judicial, volem posar de manifest en aquest comunicat els següents punts:

Isabel Pantoja Martín en la venda de l’immoble sobre el qual versa aquest document mai va tenir participació com a representant ni a títol personal.

Actualment ni Isabel Pantoja Martín ni Panriver 56 SL estan acusats de cap delicte, i està pendent de resoldre judicialment l’arxiu i sobreseïment demanat per aquesta part. Panriver 56 SL va vendre aquesta finca pagant tots i cadascun dels deutes que pesaven sobre aquesta finca, conforme a nota simple pública de càrregues al Registre de la Propietat núm. 3 dels de Marbella. I per descomptat són falses totes les manifestacions sobre fons o interessos en cap paradís fiscal, no tenint res a veure els meus respresentats amb la compradora de la finca.

Els meus representats Isabel Pantoja Martín i Panriver 56 es reserven quantes accions en defensa del seu honor i intimitat li corresponguin en la jurisdicció judicial pertinent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa