El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Gemio i Chelo García Cortés, “més que amigues” segons ‘Sálvame’
  • CA

Isabel Gemio és l’última víctima de Sálvame. La presentadora està rebent tota mena d’atacs des de la seva entrevista a María Teresa Campos, el que no s’esperava era que afirmessin que ha tingut una relació amb una dona. El programa parlava amb Chelo García Cortés, que revelava que és amiga de la presentadora des de fa gairebé 30 anys. Una amistat molt propera que donava ales al programa per insinuar que podrien haver tingut alguna cosa més enllà de l’amistat: “Chelo ha estat molt… servicial amb Isabel, podríem dir”.

La col·laboradora del programa donava la seva versió: “He estat amiga seva, sí. Vam tenir molta relació com a periodistes. Fa un parell d’anys, ella va tallar la relació perquè no li agradava que jo treballés a Sálvame i perquè em feia responsable a mi de l’última entrevista del seu exmarit al Deluxe“.

“Vam treballar juntes a la ràdio. Vaig fer centenars de reportatges per a Isabel i a nivell professional, en aquest sentit, ella em deu més a mi que jo a ella”, explicava.

Chelo García Cortés amenaça els companys amb una demanda / Telecinco

Quan el programa va començar a fer insinuacions sobre una presumpta relació entre elles, però, Chelo va manifestar el seu enuig. De fet, els va amenaçar amb una demanda: “Si seguiu amb aquest tema… Potser arriba un moment en el qual em canso que se’m relacioni amb gent amb qui no tinc res a veure. Tinc una vida amorosa estable des de fa 30 anys i estic cansada de ser la Mata Hari d’aquest programa. A més a més, només diré que Isabel és molt de demandar”.

Una nova controvèrsia que envolta la tertuliana, que veu com el programa en el qual treballa torna a voler humiliar-la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa