El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carn fresca per als taurons de ‘Sálvame’
  • CA

Tocada i enfonsada. Isabel Gemio és el nou entreteniment de Telecinco, la diana de totes les crítiques contra qui descarreguen la seva fúria. Maleïda l’hora que va entrevistar María Teresa Campos, deu pensar. Ara bé, de ben segur que troba consol en veure que el seu canal de Youtube ha obtingut un 300% de visualitzacions més des de llavors.

Molts s’han apuntat a carregar sense pietat contra la mítica periodista. Realment veuen tan malament que hagi estat dura amb la matriarca de la Campos? O és una excusa per poder criticar-la? Enveja o venjança? Campanya de desprestigi exprés i sense contemplacions.

María Teresa va dir “porca” a Gemio i va exigir acabar l’entrevista abans. La presentadora, molt sorpresa, ha reconegut després que l’actitud de la convidada la va descol·locar. Incòmoda i sense saber com reaccionar, Isabel Gemio s’ha vist atrapada en una teranyina de la qual no pot escapar.

És la nova víctima de la cadena, l’objecte de desig dels taurons ansiosos de sang. Li han dit de tot, obviant sense vergonya les disculpes i les llàgrimes de Gemio en un vídeo commovedor. L’han retratat com una autèntica tirana, tot publicant testimonis d’antics companys de feina que li han dit des de “mala persona”, fins a “cruel, mentidera, prepotent, supèrbia i insofrible“. Han arribat a dir que “apunyala per l’esquena sense compassió”.

Isabel Gemio entrevista María Teresa Campos / Youtube

Quin canvi de joc, aquests de Sálvame. Cal recordar que tres mesos enrere era María Teresa Campos, precisament, qui rebia els seus dards. La van posar a parir i ara maten per defensar-la… On ha quedat la campanya contra Isabel Pantoja, per cert? Deu respirar ben tranquil·la ara que el focus se centra en una altra. D’Isabel en Isabel i tiro perquè em toca… mentre busquen següent víctima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa