El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos, a la diana: “És mala persona i una histèrica”
  • CA

La croada de Sálvame contra María Teresa Campos continua. Aquest dissabte ha tingut un nou episodi gràcies a María Patiño, que ha aconseguit un testimoni clau que la desemmascara a Socialité. El programa del cor ha parlat amb la periodista Carmen Laviña, antiga companya de María Teresa a Radio Cadena Española: “Jo era redactora en el seu programa i la recordo com la pitjor cap que he tingut mai”.

D’aquesta manera tan fulminant resumeix els anys que van coincidir a la redacció, dels que té un molt mal record: “Per culpa seva m’he sentit humiliada, menyspreada, utilitzada… Quan jo escrivia les notícies, sempre em boicotejava i em censurava. Li agradava molt més treballar amb nois que amb noies. Amb nosaltres tenia una manera de ser horrible. La típica de “surt d’aquí, no enlluernis ni destaquis”, perquè si eres així… et feia la vida impossible”.

Carmen Laviña a Socialité / Telecinco

“Cridava molt, era una histèrica… Sempre estava enfadada i ens humiliava de manera constant”, afegeix. Carmen recalca que treballar amb ella era fàcil sempre i quan formessis part del seu cercle de protegits: “Si no eres un d’ells, havies d’estar tot el dia en tensió perquè no sabies quan et criticaria. I com et tingués especial mania, com era el meu cas… Era impossible. Em va arribar a dir coses molt lletges i sense sentir”.  

Una experiència que li dona ales per poder afirmar que és una de les pitjors persones que ha conegut en tota la seva vida: “Amb mi no va ser bona persona”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa