Campanya de Telecinco contra Isabel Gemio: “Mala persona, tirana, insofrible i prepotent”

'Sálvame' ha ofert testimonis que han carregat durament contra la presentadora

Isabel Gemio mai no hauria dit que es parlaria tantíssim de la seva entrevista a María Teresa Campos. La mítica presentadora del cor estava molt incòmoda, el que va deixar clar des del principi de la conversa: “Ets una porca“, va etzibar María Teresa quan Gemio va treure a relluir la seva edat. I d’aquí, a tancar-se i no voler respondre cap pregunta personal. La polèmica ha anat creixent des de llavors, el que ha donat ales a la família Campos per criticar Isabel Gemio públicament. Han assegurat que María Teresa se sent enganyada i que consideren que les preguntes de Gemio estaven plenes de maldat. Arran de tot això, la mateixa Isabel Gemio publicava un vídeo en el qual es justificava i assegurava que no havia volgut ficar el dit a la llaga.

Amb llàgrimes als ulls i visiblement sorpresa pel boom de tot plegat, Isabel Gemio demanava perdó encara que també deixava clar que està convençuda que no es va equivocar. A Sálvame, però, no els ha fet pena aquesta Isabel Gemio preocupada. En el programa d’aquest dilluns s’han centrat a treure a relluir un munt de testimonis d’antics companys de la presentadora que l’han retratat com una autèntica tirana.

Els col·laboradors de ‘Sálvame’ es posicionen contra d’Isabel Gemio / Telecinco

Un antic perruquer ha deixat clar que Isabel Gemio no era bona companya: “Em menyspreava i no dubtava a demanar el seu propi perruquer. És mala persona. Cada dia marxava a casa plorant perquè quan s’apagaven els llums ella tractava a tothom malament”. D’ell, a les declaracions de Sunflower: “En aquella època el que em feia a mi hauria estat descrit com a assetjament perquè em parlava malament, em mirava malament i tota l’estona em dedicava gestos de menyspreu. L’estilista i el sastre ploraven pels passadissos. Era insofrible treballar amb ella. És el pitjor personatge amb qui he treballat en 25 anys de carrera. Com que feia el 55% de l’audiència, ningú no podia dir-li res. Totes les persones al seu voltant estaven cagades”. Una imatge que comparteix una antiga companya de ràdio d’Isabel Gemio: “Entrava amb una mirada desafiadora, amb actitud prepotent… Com si li haguéssim de servir perquè era la millor”.

Els col·laboradors també volien subratllar aquesta part fosca de la personalitat d’Isabel Gemio. Kiko Matamoros, per exemple, va ridiculitzar-la en mofar-se de les seves paraules en el vídeo d’Instagram. Antonio Montero va descriure-la com una persona “supèrbia” i Lydia Lozano deixava clar que ella va patir la seva ira quan treballaven juntes: “A més a més, no donava íntegrament els diners de les entrevistes com sempre assegurava”. Finalment, Jorge Javier Vázquez treia a la llum el perquè de la seva enemistat: “Un dia vam mencionar el nom del seu fill a Aquí hay tomate per error i va trucar feta una fúria. Va ser un error, però no ens ho va perdonar”.

Nou comentari