Isabel Gemio respon a l’atac de María Teresa Campos: “Em va descol·locar i em va fer sentir incòmoda”

La presentadora dona la seva versió després de la polèmica entrevista a María Teresa Campos

Isabel Gemio és en boca de tots des que publiqués l’entrevista que ha fet a María Teresa Campos. Una conversa plena de tensió que va provocar un gran enuig en la mítica presentadora, que fins i tot va etzibar-li un “ets una porca” en directe. Des de llavors que les Campos al complet han iniciat una campanya contra Gemio, que ha rebut per totes bandes perquè consideren que va voler fer mal i que va aprofitar-se de María Teresa per aconseguir més visualitzacions.

Ara ha estat el torn d’Isabel Gemio per donar la seva versió, el que ha fet en un vídeo que ha publicat en el seu perfil d’Instagram. Visiblement emocionada i molt sorpresa per la repercussió que ha generat, la presentadora deixa clar que en cap moment va ser la seva intenció incomodar la convidada: “Vaig fer l’entrevista des de l’estima i el respecte que li tinc. Mai no vaig voler deixar-la malament“.

Un dels punts d’inflexió va arribar quan Isabel va destacar l’avançada edat de María Teresa: “No m’imaginava que li molestés perquè jo veig com un mèrit que amb aquesta edat estigui com està i que segueixi amb ganes d’emprendre nous projectes. A partir d’allà es va tòrcer i ja no li agradava res del que li preguntava. Ella no estava positiva i no va desenvolupar les preguntes. No volia entrar a res i em vaig sentir molt descol·locada, sorpresa i incòmoda. Si la vaig molestar, ho sento i em sap greu, però havia de preguntar. No volia deixar-la malament i ho hauria de saber, com ho sap tothom que em coneix. Mai no he volgut ficar el dit a la ferida i no necessito polèmica de cap tipus. Li recordo que tinc el meu canal de Youtube des d’abans que ella tingués el seu. No necessito polèmica perquè em fa patir”.

Gemio reconeix que s’ha plantejat eliminar l’entrevista del seu canal, però que no ho farà perquè amb això semblaria que creu que s’ha equivocat: “No renunciaré a les visualitzacions que està aconseguint, que òbviament són més que les que tenen les entrevistes que he fet a científics o persones solidàries… Ja sabem què hi ha. No reconeixeré que m’he equivocat perquè crec que no ho he fet. Potser no vaig estar molt encertada en la manera que vaig insistir, perquè realment estava molt descol·locada en veure-la així”.

Una justificació que acaba amb una súplica: “Si us plau, no feu més mal. No vaig fer res amb mala intenció. Només demano que deixeu de parlar-ne”.

Nou comentari