El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos, indignada en una entrevista d’Isabel Gemio: “Ets una porca”
  • CA

Isabel Gemio ha entrevistat María Teresa Campos en el seu últim programa de Youtube, Charlas con alma. La conversa entre les dues periodistes ha acabat plena de tensió, amb retrets i comentaris fora de to. Molts esperaven la reaparició de la matriarca de les Campos, després de mesos envoltada de polèmica. El que ha quedat clar des del principi és que còmoda no estava.

La presentadora li preguntava com es trobava de salut en aquests últims mesos abans dels 80 anys. Una pregunta que no feia gens de gràcia a María Teresa: “Ets una poca. Per què et fiques en aquestes coses?”.

Isabel Gemio, estupefacta davant l’actitud de la seva entrevistada / Youtube

Tampoc no li ha agradat que Isabel Gemio reconegués que havia acudit a la Wikipedia per consultar informació sobre ella: “Jo no la necessito. Tu amb la Wikipedia no has de fer ni una entrevista”. Davant de tanta tensió, Gemio no callava i li feia una pregunta maliciosa: “Això que ets escriptora… Has publicat diversos llibres, però per escriure llibres hom no se sent escriptor. Tu et sents escriptora?”. Una crítica encoberta a la seva faceta literària que encenia encara més a l’entrevistada: “Tinc premis i he venut molts llibres”.

Tampoc no ha ajudat que li preguntés sobre la seva vida amorosa: “Compte, Isabel, que no són veritat tots els noms que estàs dient. I em preguntes si Bigote Arrocet ha estat parella meva? Mira quina pregunta més ximple“.

El moment més complicat arribava quan Isabel Gemio s’interessava sobre la situació financera de María Teresa. La gota que feia vessar el got: “Crec que aquesta entrevista ja és massa llarga. Vull posar jo el temps, sí”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa