La família Campos contra Isabel Gemio: “Ha jugat brut, no es pot ser més mesquina”

María Teresa Campos està indignada per la dura entrevista que li ha fet Isabel Gemio, un tracte dolent que ha denunciat ella i la seva família

L’entrevista d’Isabel Gemio a María Teresa Campos està fent parlar molt. La mítica presentadora del cor s’esperava que Isabel fos amable i li proposés una conversa sense preguntes incòmodes, el que finalment no va succeir. Dura i amb mala bava, Isabel Gemio va incomodar tant María Teresa que aquesta no va poder evitar respondre de males maneres: “Ets una porca“. La seva primera reacció després de l’emissió de l’entrevista? “Isabel Gemio no pot ser més mesquina”.

A Viva la vida han volgut preguntar sobre el tema a la seva filla i la seva neta. Ambdues han deixat clar que creuen que Isabel Gemio va aprofitar-se de l’amistat amb María Teresa: “Crec que tothom s’ha adonat… Isabel va jugar brut. Primer, perquè li van dir a la meva àvia que seria una conversa d’una hora i van acabar sent dues hores i mitja. Isabel era conscient que María Teresa estava nerviosa tota l’estona. Li va voler fer una entrevista des d’una posició més altiva”.

Terelu ha estat encara més dura: “A la meva mare tot això l’ha afectat molt. Ha passat unes setmanes molt malament… M’ha trucat diverses vegades molt angoixada. Els problemes van començar des que Isabel va saludar-la destacant que María Teresa té 80 anys. Òbviament que això li va molestar, primer perquè fins al mes de juny no els fa. A la meva li va descol·locar que fos una entrevista tan llarga i que Isabel insistís tant en algunes preguntes”.

Alejandra i Terelu Campos reaccionen a l’entrevista d’Isabel Gemio a María Teresa / Telecinco

“I el que més em sorprèn és que Isabel Gemio sempre ha tret pit de ser amiga de María Teresa i ara no he vist aquesta amistat que creia que havien tingut durant aquests 30 anys. La meva mare li va fer una entrevista molt amable i emotiva i no s’esperava que Isabel la rebés amb un altre tipus d’entrevista”, reflexionava Terelu. Sigui com sigui, queda clar que María Teresa està molesta i que Isabel Gemio ha aconseguit que es parli molt sobre la seva entrevista.

Nou comentari