El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Campanya de desprestigi contra Isabel Gemio: “Apunyala per l’esquena sense compassió”
  • CA

Feia molt de temps que no es parlava tant d’Isabel Gemio. La periodista és en boca de tots des que entrevistés María Teresa Campos, una conversa molt tensa i plena de mala llet que ha derivat en una guerra mediàtica entre elles. Són molts els famosos que s’han posicionat a favor de la matriarca de les Campos, especialment a Telecinco. Des d’allà s’ha iniciat una campanya de desprestigi contra Isabel Gemio plena d’insults, acusacions i retrets.

L’última a sumar-s’hi ha estat Mila Ximénez, que ha concedit una entrevista a Lecturas en la qual deixa verda la presentadora. Reconeix que no l’ha sorprès aquest engany d’Isabel Gemio, ja que ella va experimentar una situació similar fa uns anys: “Isabel ja no enganya a ningú. M’ha semblat una escabetxada innecessària. Isabel Gemio apunyala per l’esquena sense compassió“. Unes declaracions explosives que demostren la mala relació i la poca estima que li reserva.

Mila Ximénez carrega contra Isabel Gemio a Lecturas

Isabel Gemio, per la seva banda, apareix a la portada de Diez Minutos i es defensa: “Abans d’emetre l’entrevista, vaig pensar en no fer-ho. Em van aconsellar que l’emetés per evitar mals entesos… Tampoc no vam tallar la seva resposta a la meva pregunta, quan em va dir que era una porca. Podria haver-ho fet, però em va semblar més honest ensenyar-ho. Si jo li pregunto per Edmundo Arrocet, és perquè ella ha parlat moltes vegades d’aquest tema. Mai no vaig pensar que anés a desencadenar una polèmica com la que s’ha desencadenat”.

Isabel Gemio es defensa en una entrevista a Diez Minutos

La presentadora assegura que no li han fet mal els insults de María Teresa, ja que l’admira i l’aprecia molt: “Jo la vaig avisar de quin dia s’emetria l’entrevista. I no… Ens hem enviat Whatsapps, però no vull parlar sobre això. Jo no buscava polèmiques ni topades i molt menys amb María Teresa Campos, a qui conec des de fa molts anys i amb qui sempre he tingut molt bona relació. Per part meva dono per conclòs aquesta polèmica que, recalco, no he buscat en cap moment”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa