El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida confessa “la veritat” sobre la relació que manté ara amb l’ex
  • CA

Dulceida ha posat al photocall dels premis Forqué, una festa a la que ha acudit amb un look en negre molt comentat. La premsa ha aprofitat per entrevistar-la i tornar-li a preguntar sobre la seva relació amb Alba Paul, amb qui va trencar aquest estiu. La influencer catalana ha denunciat que es treguin les seves declaracions de context i ha revelat a Diez Minutos quina és la veritat de la situació entre elles: “Tenim molt bona relació, la veritat. Ens estimem molt i sempre hem tingut una relació molt bona. He vist titulars que diuen que estàvem a punt de reconciliar-nos i altres que asseguraven que jo no vull saber res d’ella. Mare meva!”.

“Ara mateix no hi ha reconciliació, però no perquè no vulgui… Quan hi ha una ruptura sempre t’has de donar un temps. No et puc dir res més. Ara mateix no sé si vull una altra parella tampoc. Ara mateix estic tranquil·la i el més important és que ella està bé i jo també estic bé. Així estem ara, bé i envoltant-nos dels nostres amics. Ella està feliç i jo també”, deixa clar.

La barcelonina demana per Nadal que tots els seus amics i familiars tinguin una bona salut mental i física, perquè considera que això és “el més important del món”. Cal destacar que la influencer està acudint a teràpia, un gest que aconsella a tots els seus seguidors una vegada i una altra. En un moment puntual, va veure’s forçada a agafar la baixa i deixar la feina a les xarxes socials per recuperar-se després d’un moment molt dur. S’acabava de separar de l’Alba i havia perdut la seva àvia, dos cops que van sumar-se a tots els problemes que arrossegava des de principis d’any. Ara confirma que se sent molt millor, més relaxada i tranquil·la. Confia que el 2022 serà millor i desitja que arribi carregat de bones notícies.

Comparteix

Icona de pantalla completa