El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida i Alba Paul trenquen definitivament la seva relació de parella
  • CA

Dulceida i Alba Paul han decidit trencar definitivament la seva relació de parella després de 7 anys juntes. Elles mateixes van anunciar a començaments de l’estiu que es donaven un temps per veure si el que volien era estar juntes, però ha estat aquest cap de setmana que totes dues han anunciat a través de les xarxes socials la ruptura definitiva. “Possiblement això és el que més m’ha costat escriure en la meva vida. Alba i jo hem decidit seguir els nostres camins per separat”, ha començat escrivint Dulceida, que ha seguit explicant: “Han estat uns mesos molt durs, tristos, de converses infinites i la decisió més difícil que hem pres mai. Però ens estimem bé, ens volem fortes, ens volem estables i ens volem felices”.

Per a Dulceida, “fa molt de mal veure que s’acaba, però l’amor contínua en nosaltres i sempre ho farà. Hem compartit la nostra història amb vosaltres des del principi, la història d’amor més bonica que conec, un amor tan real, tan de veritat, de pel·lícula. Un amor que m’ha canviat la vida, amb el qual he crescut i après i he estat la persona més feliç del planeta. Un amor que ha traspassat totes les barreres i ha donat força a molts”. I ha conclòs: “Gràcies per acompanyar-nos sempre i per estimar-nos bé. Ara cuidarem de nosaltres mateixes, volarem per separat, però veient-nos de prop sempre. Gràcies per tot el que m’has donat i el que m’has fet sentir, per fer-me millor persona, per ser el meu equilibri i per aquests 7 anys de fer molts dels meus somnis realitat. Sempre seràs el meu cacaolat als matins”.

Per la seva banda, Alba també ha escrit un post per als seus seguidors: “La gent que em coneix de veritat, sap el difícil que és, per a mi, fer això. Puc mostrar totes les meves emocions, però les tristes, les que fan mal, les guardo per a mi i per als meus. Així i tot, és cert que hem compartit la nostra història d’amor amb tots vosaltres des del principi i que l’heu fet fins i tot més bonica. Sento que ha pogut ajudar a molts a viure les seves, i això em fa feliç”.

En aquest sentit, afegeix: “Realment puc dir que és de les situacions més difícils que he hagut de viure, ho hem passat molt malament, hem intentat lluitar, però a vegades no és suficient i cal saber fins on un pot arribar i deixar que cadascú segueixi el seu camí. Aquest amor ha estat de veritat, per a mi el més bonic, de pel·lícula. Fa molt de mal pensar que acaba, però cal deixar volar quan te n’adones que no es pot més. Es tracta de saber estimar bé, d’apartar-se a temps abans de fer mal”.

I ha conclòs: “Realment escric això, perquè ens heu acompanyat sempre i el mínim que podem fer és dir-vos que aquest capítol s’acaba aquí, amb dolor però estimant-nos de la millor manera. Gràcies a tots i sobretot a tu, per tots aquests anys”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: RAMON A a octubre 17, 2021 | 17:09
    RAMON A octubre 17, 2021 | 17:09
    Vaja drama tu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa