La vacunació de Cristina i Elena de Borbó ha generat moltíssima indignació. Elles, en canvi, segueixen sense entendre el perquè de tant rebombori. Així ho revela Pilar Eyre, que assegura que estan desconcertades perquè consideren que és “molt natural” que ho hagin fet. Doncs bé, avui la periodista catalana torna a centrar la seva columna de Lecturas en elles. En aquest cas, però, parla d’uns problemes psicològics que tindrien des de fa anys.

Parla, de fet, de la poca relació que tenen amb la mare: “Ambdues adoren a Joan Carles, però no tenen una relació fluïda amb Sofia. Ella sempre va dipositar la seva estima en Felip i, alhora, va descuidar les seves filles. Va ser Joan Carles qui va intermediar perquè vestissin més modernes i qui les animava a esquiar a Baqueira”.

Un favoritisme evident que hauria fet molt de mal a les infantes, especialment a Elena: “Va haver d’anar al psicòleg durant molts anys. L’acompanya Sabino i no la mare”. Va ser també aquest menfotisme de la mare el que va allunyar-la de Cristina: “Va marxar de La Zarzuela tan bon punt va poder. Primer va marxar a Londres, després a París i finalment a Barcelona”.

Elena i Cristina de Borbó | Europa Press
Elena i Cristina de Borbó | Europa Press

Mentrestant, Sofia seguia centrada en Felip: “Trucava personalment a altres mares de l’escola perquè convidessin a Felip a les festes d’aniversari, consentia que fes entremaliadures i feia fotos de cada instant de la seva vida”. Una periodista habitual de Palau li explica a Eyre que les infantes estaven “indignades“, com també ho van estar durant els primers anys de relació de Felip i Letícia, quan sogra i jove encara tenien bona relació: “Elena i Cristina s’indignaven en veure que la mare abraçava a Letícia en públic, quan a elles mai no les havia abraçat ni tan sols en privat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a març 11, 2021 | 18:49
    Anònim març 11, 2021 | 18:49
    La

Nou comentari

Comparteix