El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elena i Cristina de Borbó, desconcertades: “No entenen l’enrenou que ha generat la seva vacunació”
  • CA

Tots els focus enfoquen a Elena i Cristina de Borbó des que admetessin que s’havien vacunat durant la visita a Abu Dhabi. Ha estat una nova mostra de l’actitud poc exemplar que demostren des de fa anys, el que els ha comportat crítiques ferotges. Pilar Eyre revela avui a Lecturas que les infantes no entén quin és el problema: “Elena i Cristina estan enfadades, tristes i desconcertades. No entenen l’enrenou que s’ha generat amb les seves vacunes. Va ser el seu pare qui els va dir que es vacunessin i a elles els va semblar natural. Cap dels seus ajudants es va oposar, al contrari, els van facilitar els tràmits permanents”.

“Les infantes acusen de tot plegat a Podemos, els independentistes, periodistes amb ganes de clics, forces antimonàrquiques que intenten desestabilitzar la corona… No admeten cap culpa, estan molestes perquè el seu germà no les ha defensat i atribueixen aquest allunyament a les influències de Letícia”, explica.

Elena i Cristina de Borbó, juntes en el funeral de la tieta / Europa Press

Fonts properes revelen a la cronista catalana que només un amic de Joan Carles les hauria advertit que aquesta vacunació podria no agradar: “Què vols dir? Exageres! No serà per tant“, hauria dit l’emèrit. Unes paraules que li han recordat a les que va pronunciar quan Felip el va advertir dels negocis opacs d’Urdangarin: “És difícil tenir una visió objectiva de la realitat quan només t’envoltes de persones que no fan més que vessar el dolç bàlsam de l’adulació i l’elogi desmesurat en les teves oïdes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa