Cristina de Borbó, borratxa: filtren un dels seus episodis més vergonyosos

Cristina de Borbó ha estat notícia aquests últims dies per l’escapada que ha fet a Barcelona amb Iñaki Urdangarin, la que feien per animar el seu fill en el debut amb l’equip del Barça d’handbol. Pilar Eyre aprofita que s’està parlant de la filla petita de Joan Carles per convertir-la en protagonista de la seva última columna a Lecturas. En ella, recorda un episodi seu molt controvertit, quan Cristina “va emborratxar-se” en el Club del Mar. Ho hauria fet després d’una forta discussió dels pares: “El rei va deixar clar a Sofia que es considerava un home separat i que no volia que fiqués el nas en les seves coses. Va parlar amb els fills i aquests van reaccionar malament. Elena i Felip van dir que no volien seguir vivint a casa i Cristina va emborratxar-se”. No dona més detalls sobre aquella nit, però sembla que el confident de Joan Carles a aquella època hauria confirmat la història.

Aquest confident, que per llavors era general, seria coneixedor dels problemes de faldilles de Joan Carles: “Ell sabia que les dones eren la perdició de Joan Carles i que sempre ho havien estat”. Han estat moltes les amants que han donat detalls sobre les relacions amb l’emèrit, com el cas de la comptessa Olghina de Robilant: “Joan Carles va tenir quatre anys de relacions discontínues amb ella abans de casar-se amb Sofia. La primera vegada que ho van fer va ser a la part de darrere del cotxe groc de Joan Carles. Ella tenia 18 anys però diu que era molt càlid, sabi i ardent i que es notava la seva experiència”. 

Joan Carles de Borbó, fotografiat a l'entrada d'un cotxe / Europa Press
Joan Carles de Borbó, fotografiat a l’entrada d’un cotxe / Europa Press

Sobre ell s’ha dit que tenia una amant a cada port, com es diu. Un amic proper va arribar a quantificar quantes eres “unes 1.500 amants”, el que Pilar Eyre es creu completament. De fet, assegura que l’emèrit tenia una amant estable a cada ciutat espanyola: “En tenia una a Granada, una la Corunya, una a València, una a València, també una altra a Sevilla i a Madrid, on tenia el camp d’operacions més ampli amb madames amb books molt cars en els que hi havia models, actrius, presentadores de televisió i senyoretes”. 

Nou comentari