Iñaki Urdangarin visita Barcelona: així és la seva nova rutina

Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó han tornat a Barcelona després de molt de temps sense visitar la capital catalana. El seu fill Pablo està vivint aquí, concretament a la casa d’uns amics de la família a Pedralbes. El jove compagina els estudis en un centre molt prestigiós amb els entrenaments i els partits del Barça d’handbol. Aquest cap de setmana ha debutat amb el primer equip, el motiu de pes que ha atret el matrimoni a la ciutat comtal. Les càmeres d’Europa Press els han captat a la grada del Palau blaugrana, asseguts enmig de la resta de pares sense dissimular el seu orgull. El fill, de fet, va marcar tres gols que van ajudar a la victòria del seu equip. Ha estat el propi Iñaki qui ha aplaudit el fill en unes declaracions a La Vanguardia: “La similitud entre nosaltres dos és que ambdós som esquerrans, encara que ell té més talent que el que tenia jo a la seva edat. Pablo és prim que jo i també més alt. És més ràpid i té més polivalència”, ha dit orgullós en les que suposen les seves primeres declaracions des que va abandonar la presó de Brieva.

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarín intenten passar desapercebuts entre la resta de pares / Europa Press
Pablo Urdangarín celebra els bons resultats del Barça / Europa Press

La vida d’Iñaki Urdangarin ha canviat radicalment gràcies a la decisió del jutge. S’ha traslladat a Vitòria, concretament a la casa de la mare on viu des de fa uns mesos. Els fotògrafs el veuen anant a treballar en bicicleta a un bufet d’advocats cada matí, així com entrant i sortint de les cases dels germans amb molta freqüència. La revista Semana assegura que és habitual veure’l “en el bar de sempre” amb els nebots, el que no podia fer quan estava empresonat. Fonts del seu entorn més proper afirmen a la revista que la tornada a la rutina no ha estat fàcil: “Ha de seguir certs protocols, com un programa de rehabilitació per a delinqüents econòmics en la presó de Zaballa i un fitxatge setmanal que pot fer per telèfon”.

I la relació amb la dona, ha canviat molt? S’havia especulat moltíssim amb el seu divorci, però segueixen junts i sembla que més units que mai. Ella segueix vivint a Ginebra amb la filla petita, però es trasllada a Vitòria pràcticament cada cap de setmana per estar amb ell. Els reporters diuen que els veuen fent exercici junts i que sempre es mostren còmplices i contents. El següent pas és esperar la llibertat condicional, que fonts de la revista deixen caure que podria arribar l’any vinent.

Nou comentari