Iñaki Urdangarin, “abatut i ofegat”: “Espera amb ànsia un vis-a-vis amb Cristina”

Fonts properes a l'exduc de Palma asseguren que està passant un dels pitjors moments des que va ser empresonat

Iñaki Urdangarin s’ha quedat sense els permisos, les trobades familiars i els vis a vis amb Cristina de Borbó. Així com la resta de presos, s’ha quedat sense les comunicacions personals com a mesura de contenció del coronavirus. Ara bé, en el seu cas, pot continuar traslladant-se al centre de voluntariat en el qual ajuda entre setmana des de fa mesos. 

Europa Press ha captat l’última entrada i sortida de l’exduc de Palma, qui apareix seriós i, segons l’agència, “abatut i ofegat“. I això, a què es deu? Precisament a haver-se quedar sense poder veure els familiars, un dels moments més esperat pels presos. 

Destaquen, a més a més, que el seu físic s’ha vist clarament desgastat en aquestes últimes setmanes: “Ha patit bastant i ara s’enfronta a moments molt durs. Les aparicions de Cristina són molt poques perquè ella també està passant un mal moment”.

Iñaki Urdangarin, a la sortida del centre de voluntariat   Europa Press

Iñaki Urdangarin, a la sortida del centre de voluntariat / Europa Press

Asseguren que la cara d’Iñaki “reflecteix pena i tristesa”. De fet, fonts properes afirmen que Iñaki Urdangarin “espera amb ànsia poder tornar a fer els vis a vis amb la seva dona”. A més a més, també estarien lluitant per aconseguir un tercer grau que no arriba, però que li permetria sortir de presó més sovint. 

Nou comentari