El futur més immediat d’Iñaki Urdangarin pot canviar la seva rutina radicalment. L’exduc de Palma podria rebre la llibertat condicional d’aquí a poques setmanes, quan pugui dir adéu definitivament a presó i començar a gaudir d’una mica més de llibertat que ara amb el tercer grau. Així informa El Diario Vasco, que assegura que el nou règim penitenciari arribarà a finals de mes. El que més sorprèn, però, és la informació que publica en exclusiva La Razón: segons els seus periodistes, algunes cadenes de televisió estarien començant a moure fils per aconseguir que l’exmarit de Cristina de Borbó es convertís en col·laborador d’un programa d’esports.

Seria encara més divertit que fitxés per un programa del cor, una possibilitat engrescadora alhora que exageradament remota. El que sí que podria convèncer-lo és l’oferta per treballar en un mitjà esportiu i comentar partits d’handbol aprofitant la seva experiència. Veure’l de comentarista esportiu seria tota una bomba mediàtica, d’això no hi ha cap dubte. Iñaki estaria plantejant-s’ho i estudiant amb deteniment les ofertes que té actualment a sobre de la taula.

Fonts properes a Iñaki asseguren que no s’ha negat en rotund a la idea, més aviat tot el contrari. El que l’acabaria de convèncer? Saber que en aquest tipus de programes no li preguntarien sobre la seva vida privada. De fet, es rumoreja que des de la Casa Reial li haurien demanat que no parlés més sobre la separació de Cristina i que s’abstingui de respondre les preguntes dels reporters que fan guàrdia a les portes del despatx d’advocats en el que treballa.

Cristina de Borbó i Iñaki Urdagarin, al Palau - Europa Press
Cristina de Borbó i Iñaki Urdagarin, a les grades del Palau Blaugrana / Europa Press

L’advocat d’Urdangarin va afirmar fa un parell de setmanes que la seva situació econòmica no és bona. De fet, va dir en antena que Iñaki cobra menys de 1.000 € al mes i que és la mare qui el manté. Tenint això en compte, no estranyaria que acabés acceptant una oferta de feina com a comentarista per la qual de ben segur que cobraria molt bé. Ara bé, si La Zarzuela li ha demanat que no parli sobre el divorci… tampoc no agradarà veure’l col·laborar a la petita pantalla. L’última paraula la tindrà ell, això està clar, i més ara que s’ha oficialitzat la ruptura de la seva relació amb la filla de Joan Carles I. Què opinaria la dona sobre aquesta reaparició pública de l’exmarit? És probable que arribessin a l’acord de prohibir tota mena de pregunta sobre la seva vida íntima, però podria donar-se el cas que els companys de programa acabessin interrogant-lo sobre el tema d’una manera més o menys dissimulada. Tots els ulls estarien posats en els gestos i comentaris de l’exduc de Palma, que es col·locaria en el centre del focus mediàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa