El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Felip VI, positiu en coronavirus: La Zarzuela explica com es troba
  • CA

El monarca espanyol Felip VI ha donat positiu en coronavirus, tal com confirma la Casa Reial en un comunicat. El Borbó es practica amb regularitat proves rutinàries per controlar un possible contagi, el que finalment ha arribat aquest matí. Ahir a la nit hauria començat a sentir símptomes lleus, per la qual cosa l’haurien sotmès a un test d’antígens a primera hora. Tal com se sospitava, ha donat positiu i haurà de fer quarantena a casa. “Seguint les normes establertes per les autoritats sanitàries, el Rei estarà en aïllament durant 7 dies. Per tant, queden suspeses des d’aquest moment les seves activitats oficials previstes durant aquest període”, informen.

Asseguren que el seu estat de salut és bo, per això, i que podrà mantenir la seva activitat institucional des de la seva residència. Per una altra banda, també han respost a la pregunta sobre com es troben Letícia i la filla petita, Sofia: “Cap d’elles no presenta símptomes i podran continuar amb les seves activitats previstes amb normalitat, segons les normes establertes. Ambdues se sotmetran als protocols de seguiment previstos en aquests casos”. Ahir mateix va presidir una audiència oficial, el que generarà tot un dominó de proves entre els assistents per si se n’hagués generat algun altre contagi.

La família reial travessa una època complicada, especialment des que enxampessin Iñaki Urdangarin sent infidel a Cristina de Borbó. El matrimoni estava trencat des de fa temps, pel que sembla, però aquestes fotos han deixat de banyuda la filla de Joan Carles I. Trista i molt decebuda, aquest cap de setmana ha posat rumb cap a Abu Dhabi per refugiar-se en els braços del seu pare. Qui no farà això és Felip, aïllat i sense cap mena de ganes de veure un emèrit que li ha generat -i continua generant- un munt de maldecaps. L’últim? Que la seva amant més famosa, la Corinna, està rodant una pel·lícula sobre la seva vida en la que, de ben segur, traurà a la llum encara més detalls de la relació amb l’emèrit. Felip esperarà més novetats des del llit, malalt i sol com un mussol.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: CAP i POTA a febrer 09, 2022 | 14:03
    CAP i POTA febrer 09, 2022 | 14:03
    doncs que marxí a l'altre barri
  2. Icona del comentari de: Independentista a juliol 11, 2022 | 07:24
    Independentista juliol 11, 2022 | 07:24
    Pobre virus!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa