El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Corinna grava una pel·lícula sobre la seva vida i aventura amb Joan Carles
  • CA

Encara més problemes per a Joan Carles de Borbó. Aquesta setmana s’ha filtrat que va contagiar-se de coronavirus el passat novembre i que la Casa Reial va optar per mantenir-ho en secret, malgrat que fins i tot va necessitar assistència mèdica. Doncs bé, ara el rei emèrit espanyol s’enfronta a una mala notícia que pot comportar-li més d’un maldecap. La culpable? Una altra vegada Corinna, l’amant més problemàtica de totes les que ha tingut. Fins ara li ha causat problemes judicials, dels que més o menys se n’està aconseguint lliurar. El que no pot evitar és que Corinna parli sobre ell i tampoc que doni detalls sobre la informació que li va extreure… el que podria revelar, ara, públicament.

Vanitatis ha pogut fotografiar l’alemanya exclusiva en el que semblava el rodatge d’un tràiler. Això els ha donat ales per indagar una mica i han pogut saber que Corinna està preparant una pel·lícula sobre la seva vida. Les càmeres la captaven rodant una escena pel barri més car de Londres, en la qual havia de practicar baixar d’un cotxe i entrar en una de les luxoses cases del carrer. L’objectiu de tot això, segons el testimoni, és començar a gravar les primeres escenes de la pel·lícula que narrarà la seva vida i, per tant, l’affaire amb Joan Carles. Es tracta del film que posarà imatges al llibre que està escrivint Corinna, l’adaptació al cinema d’una història que promet deixar titulars bomba. Des del seu entorn no donen informació sobre el projecte, com tampoc si es tracta d’una pel·lícula per al cinema o una petita sèrie per a alguna plataforma comercial.

Sigui com sigui, no és una bona notícia per a Joan Carles que hi hagi tanta repercussió al voltant del llibre -i ara també pel·lícula- de la seva examant. Ell és plenament conscient de la informació tan delicada que té a les seves mans, la que podria enfonsar encara més la seva imatge pública. De moment continua ocult a Abu Dhabi, gaudint de la comoditat de la residència de luxe en la que viu des de fa gairebé dos anys. Els problemes se li acumulen, però ell opta per ignorar-los i continuar amb la rutina des del país àrab.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa