El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enric Escudé denuncia haver patit homofòbia quan treballava a Antena 3
  • CA

Enric Escudé ha tingut una carrera televisiva d’èxit. Va començar com a model del mític anunci de La Nocilla, aquell en el que asseguraven que es tractava d’un producte “per al berenar dels homes forts”. En els 90 el vèiem amb el seu programa musical i com a col·laborador del TNT de Jordi González. El barceloní va ser parella del presentador durant cinc anys, però la cosa no va acabar bé entre ells… De fet, el Jordi l’hauria vetat del programa quan van trencar i l’Enric es va veure forçat a marxar a la cadena de la competència. A Antena 3 era l’estrella del programa infantil Megatrix, una experiència que tampoc no va ser molt bona segons explica en les seves últimes declaracions.

Ja fa anys que ha deixat de treballar a televisió, un mitjà en el que va protagonitzar escenes molt divertides. No tot era de color rosa, però, tenint en compte l’anècdota que ha explicat en un vídeo de Tik Tok. Un seguidor li deia que ara el veu “amb més ploma” que abans, el que li donava ales per denunciar l’homofòbia que va viure a Antena 3: “Quan em va deixar el Jordi González, jo em vaig quedar en xoc i no podia parar de plorar. Just aquell dia tenia gravació de Megatrix i vaig arribar al plató devastat. Vaig anar al despatx de la directora i li vaig explicar què em passava. Fins aquell dia, jo mai havia parlat de la meva sexualitat, però aquell dia es van assabentar i va haver-hi un abans i un després d’aquest dia”.

I és que, a partir de llavors, va haver d’escoltar comentaris homòfobs per l’orellera: “Em deien: “Enric, més masculí”. I jo em quedava a quadres. “Enric, que se’t nota. Enric, més home“. A partir d’aquest dia, gravar Megatrix era sentir-me molt pressionat per part de la direcció i va ser molt dur”, ha denunciat Escudé.

@enricescude Responder a @carlos1976yu AHORA TIENES MÁS PLUMA 🪶 #enricescude #megatrix #jordigonzalez ♬ Stories 2 – Danilo Stankovic

Sobre la ruptura amb en Jordi González també ha donat detalls: “No em parlo amb ell… Em va dir que sortís de la seva vida i així ho vaig fer, li vaig respectar. Li desitjo que li vagi tot molt bé i que sigui feliç. No em quedo amb la part negativa, em quedo amb allò positiu encara que hagi patit molt i que ho hagi passat molt malament”.

@enricescude Responder a @joaqui8686 TE HABLAS CON JORDI GONZÁLEZ? #enricescude #jordigonzalez ♬ Inspiration – Danilo Stankovic

Unes declaracions que tornen a col·locar-lo a primera línia mediàtica, on no hi era des de fa un temps. En la darrera entrevista que havia concedit va revelar que s’havia intentat suïcidar quan tenia 18 anys, després de confessar que va tenir una adolescència complicada amb problemes alimentaris. Un presentador que ara té una botiga de roba i viu més tranquil allunyat dels focus. Caldrà veure si continua així o si torna a televisió algun dia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa