El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elsa Pataky promociona el dejú intermitent: poca carn i aliments prohibits
  • CA

Elsa Pataky va ser una de les primeres famoses a alabar públicament el dejú intermitent. Es tracta d’una de les dietes més populars d’aquests últims anys, la qual consisteix en no ingerir cap aliment sòlid durant 12 o 16 hores al dia. En el seu cas la compagina amb practicar esport molt intens, una rutina difícil que també segueix el seu marit Chris Hemsworth.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bye bye NY, we had such a great time! ?#mib @chrishemsworth/ hasta pronto NY lo pasamos en grande!

Una publicación compartida de Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) el

 

L’actriu explica que és molt important menjar d’una manera sana i equilibrada durant les vuit hores restants, en les quals has d’escollir productes adients perquè funcioni el dejuni intermitent. Res d’aliments ultra processats ni rics en greixos. Quins són els aliments rei de la seva dieta? Les verdures i les fruites, així com els fruits secs i els iogurts, l’avena o el pa integral amb pernil.

Sempre ha volgut deixar clar que no renuncia a res, encara que fa tot el possible perquè sigui una dieta com més equilibrada millor. Afegeix batuts amb fruites i verdures, arròs integral i quinoa. A més a més, menjaria molt de peix i pràcticament res de carn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Next level training with @rossedgley ??? Nivel máximo de entrenamiento con @rossedgley . ? @cristianprieto.filmmaker

Una publicación compartida de Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) el

 

Amb tot, el resultat en el seu cas és més que evident. Són moltes les seguidores que han intentat seguir el seu exemple i començar a basar la seva alimentació en aquesta dieta. Una actriu conscienciada i motivada, amb molta força de voluntat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa