El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els vestits impossibles d’Elsa Pataky que han deixat tothom bocabadat
  • CA

Les catifes vermelles entusiasmen els amants de la moda, però també aquells més curiosos. I si, a més a més, compten amb estrelles de primer nivell com Elsa Pataky, els flaixos i la repercussió estan assegurats. L’actriu està d’enhorabona, ja que acaba de començar a treballar amb Netflix de la mà de la sèrie ‘Tideland’. 

 

 

El càsting ha fet la presentació a la ciutat australiana de Brisbane, un paradís que s’ha quedat sense paraules en veure aparèixer Pataky amb dos vestits impossibles. El dissenyador australià Toni Maticevski signa el primer model que ha lluït, un mini vestit negre que no ha passat desapercebut. Per què? En destacar gràcies a un patró asimètric amb volants i un cridaner escot. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night in Brisbane, tidelands premiere! @toni_maticevski @louboutinworld @marina_didovich @sarahtammer  #seeyoutonightinsydney @tidelandsnetflix

Una publicación compartida de Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) el

 

Poc després, Elsa va sorprendre encara més en assistir a l’estrena oficial amb un nou outfit. En aquest cas, ha delectat els seguidors amb un disseny blanc de perles i un coll molt original. 

 

Pataky durant la presentació a Austràlia
 | Instagram @netflixanz
Pataky presentació
| Instagram @elsapatakyconfidential

 

Pataky interpreta a una sirena en aquesta última producció de Netflix que explica el retorn d’una expresidiària al seu poble. Deixarà al descobert una conspiració al voltant d’uns assassinats, el que assegura misteri i intriga a parts iguals. Tindrà èxit? Guanyarà Elsa algun premi gràcies a la seva interpretació?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa