El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per Elisabet d’Anglaterra, que passa la nit a l’hospital
  • CA

Elisabet II gaudeix d’una salut de ferro. La reina d’Anglaterra té 95 anys i pràcticament no ha tingut cap ensurt, el que demostra els bons gens d’una família longeva. Aquesta setmana, però, ha espantat en haver de passar una nit a l’hospital. La notícia s’ha filtrat després que anunciessin que hauria de cancel·lar el seu viatge a Irlanda del Nord. Els metges reials li haurien demanat que ho deixés estar perquè havia de fer repòs, el que va encendre totes les alarmes. Les primeres informacions asseguren que hauria acudit al metge per fer-se una revisió i l’haurien ingressat la nit per preocupació.

Que el Palau no ho comuniqués oficialment devia ser per evitar preocupació i especulacions. Finalment, però, han acabat emès un comunicat en el que asseguren que va rebre l’alta l’endemà mateix al matí i que ahir ja va poder dinar a casa. S’espera que es recuperi des d’allà del que sigui que té, que asseguren que no és res greu. L’últim cop que havia acudit a l’hospital -que se sàpiga- va ser el 2013 per culpa d’un problema estomacal que no va tenir més conseqüències. The Sun ha revelat que fonts properes els confirmen que aquest ingrés no té res a veure amb el coronavirus, el que s’havia estat parlant aquestes últimes hores.

La reina Elisabet II, en un discurs el mes de maig de l’any passat / Buckingham Palace

La reina anglesa envelleix, com és inevitable, i sembla que comencen a reduir-se les seves aparicions públiques. La setmana passada, de fet, la vam veure amb un bastó i això es va interpretar com un senyal que la seva mobilitat podria estar deteriorant-se. Fonts properes asseguren que Elisabet es troba bé i que simplement necessita descansar després d’uns dies amb molts actes. Des que va morir el marit, fa ara sis mesos, que ha estat reclosa en el seu castell i no ha tornat a parlar del tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa