Mor el marit de la reina d’Anglaterra als 99 anys

El duc d'Edimburg ha mort poques setmanes després de rebre l'alta hospitalària

La casa reial britànica acaba d’anunciar la mort del duc d’Edimburg, el marit de la reina Elisabet. Després d’un mes ingressat a l’hospital i d’haver superat una operació cardíaca, va rebre l’alta fa només un parell de setmanes. Deien que el seu estat era estable, però desgraciadament ha acabat morint aquest matí.

En el comunicat expliquen que ha mort “pacíficament” en el castell de Windsor: “La reina d’Anglaterra ha anunciat amb gran dolor la mort del seu estimat marit, el príncep Felip, duc d’Edimburg. El príncep ha mort pacíficament aquest matí en el castell de Windsor”.

La mateixa casa reial britànica ha informat que “hi haurà més anuncis en el degut moment”. “La casa reial s’uneix a la gent de tot el món a l’hora de lamentar la seva mort”, afegeixen. Felip d’Edimburg hauria fet els 100 anys el pròxim mes de juny. Retirat de la vida pública des del 2017, ha estat el rei consort que més anys ha estat en actiu. S’ha parlat molt del matrimoni amb Elisabet II, amb el rumor de la infidelitat sempre envoltant-los. No obstant això, han estat 73 anys casats i sempre s’ha mantingut al seu costat. Pares de quatre fills, la família Windsor acomiada avui un príncep sempre a l’ombra d’Elisabet.

Comentaris

  Bot 10/04/2021 10:30 am
  La cara és l’espill de l’ànima.
  ciutadà 09/04/2021 4:24 pm
  Nemeni parco
  Anònim 09/04/2021 3:45 pm
  La lletja és la cosa menys injusta d'aquest món. No perdona ningú.

Nou comentari