El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El lleig de Sofia de Grècia cap a la seva neta Elionor
  • CA

Elionor de Borbó ha viatjat fins a Espanya per presidir la cerimònia dels premis Princesa d’Astúries aquest divendres. La Casa Reial el considera “el dia gran” per a ella, encara que només sigui perquè pronuncia un petit discurs. Joan Carles no hi va des que va marxar a Abu Dhabi, amb la qual cosa era Sofia de Grècia l’única representant del matrimoni. En aquesta ocasió, però, deien que hi seria ni tan sols ella. I el problema no és que no l’haguessin convidat, sinó que ella hauria preferit acudir a un altre compromís. Aquest dissabte se celebra a Atenes la boda del seu nebot Philippos, el fill petit del seu germà Constantí, i Sofia no s’ho voldria perdre. Un lleig cap a la seva neta que evidenciaria que segueixen sense tenir bona relació, la que podria haver-se refredat encara més ara que ella estudia a Gal·les. Només estarà a Espanya durant uns dies, en els que semblava que s’estalviarà haver de veure l’àvia.

Aquesta hauria la primera vegada que Sofia es perdés la cerimònia d’entrega dels premis, la primera absència en 40 anys. Sempre ha acompanyat el fill en el que, fins fa poc, era un dels dies més importants per a ell. Avui mateix la Casa Reial ha anunciat que, finalment, sí que assistiria a la cerimònia i que viatjarà fins a Grècia dissabte al matí.

Sofia de Grècia sí que va acudir a la cerimònia del 2020 / Europa Press

Fins a Grècia no viatjarà sola, per això. Acudirà a la boda amb les dues filles, Elena i Cristina, i amb la seva germana Irene. Aquesta suposarà la primera gran reunió de la família reial grega després de la pandèmia. Ara bé, en realitat els nuvis ja estan casats des de fa un any perquè va ser llavors quan van signar els papers en un breu matrimoni civil sense convidats. Ara que la situació epidemiològica ho permet, ho celebraran amb tota la família en una gran festa. L’endemà serà el rei Constantí qui convidarà a un dinar a tots els membres de les diferents cases reials europees als qui han convidat. Felip i Letícia no aniran a la boda, ja que haurien optat per aprofitar l’estada de la filla a Astúries per acudir a diversos actes oficials.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Astur emprnyat a octubre 21, 2021 | 18:27
    Astur emprnyat octubre 21, 2021 | 18:27
    Que reventin tots plegats!
  2. Icona del comentari de: JordiP a octubre 21, 2021 | 18:34
    JordiP octubre 21, 2021 | 18:34
    I a mí, què? Mataiotes.
  3. Icona del comentari de: O'neal a octubre 23, 2021 | 11:54
    O'neal octubre 23, 2021 | 11:54
    Simplement s.hauria de abolir les cases reials. Són una despesa (una loquimia) per les nacions. I junt amb ells, haurien de treure ser polítics i governants que sols fan que robar i fotre al poble. I governants amb un salari Max 2500€ més, que ja és més del que alguns cobren He dit..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa